Zonopkomst: Collectieve inkoop zonnepanelen in Maas en Waal

Foto:

REGIO, 21 februari 2013Sinds kort kunnen woningeigenaren en bedrijven in Maas en Waal zich inschrijven voor het collectief inkopen van zonnepanelen. Door de vraag te bundelen en gezamenlijk in te kopen, ligt de inkoopsprijs aanzienlijk lager. Op woensdag 27 februari om 20.00 uur vindt in het Sociaal Cultureel Centrum De Lèghe Polder een interactieve presentatie plaats voor geïnteresseerden.Zonopkomst is een nieuw initiatief met als doel zonne-energie voor iedereen mogelijk te maken. Dat doel wil Zonopkomst bereiken door lokaal de vraag naar zonnepanelen te bundelen en gezamenlijk in te kopen bij de fabrikant. Het idee is eenvoudig: hoe meer mensen er mee doen, hoe aantrekkelijker de inkoopsprijzen worden.Zonopkomst doet echter meer dan alleen gezamenlijk inkopen. Bij de aanschaf van een zonnepanelen zitten mensen met veel vragen: wat past er op mijn dak? Wat past er bij mijn situatie? Hoe zit het met de verzekeringen, garanties, financiering? Zonopkomst wil dit proces gezamenlijk doorlopen, met aandacht voor individuele wensen en behoeften. Zo kunnen mensen gebruik maken van een Energiecoach. Deze coach adviseert over grote en kleine energiebesparingsmaatregelen. Want: de energie die u bespaart, hoeft u niet meer (duurzaam) op te wekken. Dat scheelt in de kosten voor de aanschaf van een PV-systeem!Ook hebben de deelnemers van Zonopkomst invloed op de keuze van de installateur en kunnen zij ook bij het installatiebedrijf een gezamenlijke vraag neerleggen. Meer hierover kunt u lezen op www.zonopkomst.com.

REGIO, 21 februari 2013

Sinds kort kunnen woningeigenaren en bedrijven in Maas en Waal zich inschrijven voor het collectief inkopen van zonnepanelen.

Door de vraag te bundelen en gezamenlijk in te kopen, ligt de inkoopsprijs aanzienlijk lager. Op woensdag 27 februari om 20.00 uur vindt in het Sociaal Cultureel Centrum De Lèghe Polder een interactieve presentatie plaats voor geïnteresseerden.

Zonopkomst is een nieuw initiatief met als doel zonne-energie voor iedereen mogelijk te maken. Dat doel wil Zonopkomst bereiken door lokaal de vraag naar zonnepanelen te bundelen en gezamenlijk in te kopen bij de fabrikant. Het idee is eenvoudig: hoe meer mensen er mee doen, hoe aantrekkelijker de inkoopsprijzen worden.

Zonopkomst doet echter meer dan alleen gezamenlijk inkopen. Bij de aanschaf van een zonnepanelen zitten mensen met veel vragen: wat past er op mijn dak? Wat past er bij mijn situatie? Hoe zit het met de verzekeringen, garanties, financiering? Zonopkomst wil dit proces gezamenlijk doorlopen, met aandacht voor individuele wensen en behoeften. Zo kunnen mensen gebruik maken van een Energiecoach. Deze coach adviseert over grote en kleine energiebesparingsmaatregelen. Want: de energie die u bespaart, hoeft u niet meer (duurzaam) op te wekken. Dat scheelt in de kosten voor de aanschaf van een PV-systeem!

Ook hebben de deelnemers van Zonopkomst invloed op de keuze van de installateur en kunnen zij ook bij het installatiebedrijf een gezamenlijke vraag neerleggen. Meer hierover kunt u lezen op www.zonopkomst.com.

Datum: woensdag 27 februari
Lokatie: het Sociaal Cultureel Centrum De Lèghe Polder,
Adres: Schoolstraat 16 in Beuningen.
Inloop vanaf 19.30 uur, aanvang 20.00 uur

Tijdens deze vrijblijvende avond is er gelegenheid om alle voorkomende vragen te stellen. U kunt zich hiervoor aanmelden door een mailtje te sturen naar [email protected] of kijk op www.zonopkomst.com.