Explosieve aanvraag bij voedselbanken

Foto:

INFOTORIAL, 22 februari 2013Bij Curves Beuningen is maart al 4 jaar VOEDSELACTIEMAANDDe Voedselbank is – helaas – de snelst groeiende bank van Nederland geworden. Hulp is dus nodig, en dat doet Curves 30-minuten fitness. Melissa van den Berg van Curves Beuningen: “Wij houden al 4 jaar een voedselactie in onze club. Vorig jaar resulteerde dat in bijna 750 kilo voedsel. In onze club zamelen we de hele maand voedsel in en wie tussen 1 en 16 maart lid wordt, betaalt geen inschrijfkosten in ruil voor een tas voedsel.”

INFOTORIAL, 22 februari 2013

Bij Curves Beuningen is maart al 4 jaar VOEDSELACTIEMAAND

De Voedselbank is – helaas – de snelst groeiende bank van Nederland geworden. Hulp is dus nodig, en dat doet Curves 30-minuten fitness. Melissa van den Berg van Curves Beuningen: “Wij houden al 4 jaar een voedselactie in onze club. Vorig jaar resulteerde dat in bijna 750 kilo voedsel. In onze club zamelen we de hele maand voedsel in en wie tussen 1 en 16 maart lid wordt, betaalt geen inschrijfkosten in ruil voor een tas voedsel.”

Simpel maar effectief!
Melissa: “Met weinig inspanning, kan veel worden bereikt. Behalve de actie voor nieuwe leden, zijn er de hele maand inzamelingsacties in de club. De ingezamelde – niet bederfelijke – levensmiddelen (afgestemd op de wensen van de voedselbank), zijn hard nodig door de explosieve groei van klanten. De voedselbank moet steeds vaker ‘nee’ verkopen. In Nederland maken ruim 35.000 huishoudens er gebruik van. Omdat onze leden zich betrokken voelen bij de gemeenschap, komen zij massaal in actie voor de plaatselijke voedselbank. Wij vragen niet-leden ook voedsel bij ons te komen doneren.

Doe goed, voel goed
Melissa: “Wil je voedsel doneren of kennismaken met Curves? Dan verwelkomen we je graag voor een vrijblijvend intakegesprek, Julianaplein 105 of bel 024-6751772 voor meer informatie. Kijk voor onze openingstijden op www.curvesbeuningen.nl.

Over Curves
Curves is ‘s werelds grootste fitnessfranchise en de NR.1 in vrouwenfitness wereldwijd. Ruim 4 miljoen vrouwen sporten inmiddels bij Curves, waarvan velen voor de eerste keer een sportschool bezoeken. Met het unieke en snelle 30 minuten fitness concept, speciaal ontwikkeld voor vrouwen, combineer je kracht- en duurzame conditietraining door middel van veilige en effectieve hydraulische weerstand. Een krachtig half uurtje, dat makkelijk in te plannen is, ook voor de drukbezette vrouw. De wetenschappelijk bewezen Curvesworkout helpt onder meer bij gezond gewichtsverlies: een belangrijk punt in het verkleinen van het risico bij het krijgen van diverse aandoeningen, zoals diabetes. In Nederland zijn 60 franchise Curves clubs.