‘Sjors Sportief’ van start in gemeente Beuningen

Foto:

GEMEENTE, 22 februari 2013Proefsporten voor alle basisschoolkinderen vanaf groep 3De naschoolse schoolsport kennismakingscursussen zijn in een nieuw jasje gestoken: Sjors Sportief zal het gezicht worden van dit traditioneel erg succesvolle schoolsportproject. Volgende week krijgt ieder kind uit de gemeente Beuningen uit groep 3 t/m 8 het Sjors Sportief schoolsportboekje uitgereikt. Hierin staan zowat alle sportverenigingen binnen onze gemeente die een kennismakingscursus na schooltijd aan willen bieden. Meer dan 30(!!!) verschillende sportcursussen worden aangeboden. Met name bedoeld voor het kind om zich op een laagdrempelige manier te oriënteren op de ‘sportmarkt’ binnen onze gemeente zonder direct lid te hoeven worden. De cursussen zijn geheel gratis!Uitreiken boekjes en internetinschrijvingen

GEMEENTE, 22 februari 2013

Proefsporten voor alle basisschoolkinderen vanaf groep 3
De naschoolse schoolsport kennismakingscursussen zijn in een nieuw jasje gestoken: Sjors Sportief zal het gezicht worden van dit traditioneel erg succesvolle schoolsportproject.

Volgende week krijgt ieder kind uit de gemeente Beuningen uit groep 3 t/m 8 het Sjors Sportief schoolsportboekje uitgereikt. Hierin staan zowat alle sportverenigingen binnen onze gemeente die een kennismakingscursus na schooltijd aan willen bieden. Meer dan 30(!!!) verschillende sportcursussen worden aangeboden. Met name bedoeld voor het kind om zich op een laagdrempelige manier te oriënteren op de ‘sportmarkt’ binnen onze gemeente zonder direct lid te hoeven worden. De cursussen zijn geheel gratis!

Uitreiken boekjes en internetinschrijvingen

Vanaf woensdag 6 maart vanaf 13.00 uur vinden de internetinschrijvingen voor kinderen uit de gemeente Beuningen plaats op de website www.sjorssportief.nl. Deze prachtige internetsite is voor iedereen toegankelijk, maar er kan pas op 6 maart vanaf 13.00 uur worden ingeschreven. Voor meer informatie neem alvast een kijkje op de kindvriendelijke, interactieve website.

Winnaars gemeentelijke tekenwedstrijd
De tekentalenten van de basisscholen uit de gemeente Beuningen hebben al flink hun best gedaan om de mooiste omslagtekening voor het Sjors Sportief schoolsportboekje 2012 – 2013 te fabriceren. In totaal werd er meer dan 1000 keer gestemd!

De winnaar is inmiddels bekend: Inge van Horst uit groep 7b van basisschool De Hoeven. Haar tekening krijgt de voorkant van het schoolsportboekje EN mag samen met de hele klas gaan zwemmen in Zwembad de Plons! Gefeliciteerd!