Inloophuis Ewijk nodigt ouderen uit

Foto:

BEUNINGEN, 23 februari 2013Het inloophuis is een ontmoetingsruimte voor de senioren (vanaf 55 jaar) van Ewijk. Het inloophuis is geopend op dinsdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur en donderdagmiddag van 14.00 tot 16.30 uur. Op deze tijden kunnen bezoekers vrij in en uitlopen, met andere senioren een kopje koffie drinken, wat bijkletsen of een spelletje doen. Het inloophuis is na een proefperiode van negen maanden, in september 2011 officieel van start gegaan.

BEUNINGEN, 23 februari 2013

Het inloophuis is een ontmoetingsruimte voor de senioren (vanaf 55 jaar) van Ewijk. Het inloophuis is geopend op dinsdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur en donderdagmiddag van 14.00 tot 16.30 uur.

Op deze tijden kunnen bezoekers vrij in en uitlopen, met andere senioren een kopje koffie drinken, wat bijkletsen of een spelletje doen. Het inloophuis is na een proefperiode van negen maanden, in september 2011 officieel van start gegaan.

 

De dinsdagochtenden worden goed bezocht en het is dan ook heel gezellig in het inloophuis. Ook op de donderdagmiddag komen de senioren naar het inloophuis maar dan is het aantal bezoekers gering. Vandaar dat de seniorenvereniging Ewijk een oproep doet aan alle senioren om ook eens op de donderdagmiddag binnen te komen lopen. Het inloophuis beschikt over een enthousiaste groep vrijwilligers om de gasten te ontvangen en indien men slecht ter been is kan men ook opgehaald/thuisgebracht worden.

 

Zo af en toe worden er extra activiteiten georganiseerd. Zo was op dinsdag 12 februari   voor de bezoekers van het inloophuis een carnavalsochtend georganiseerd. Het trekzak duo Koosje Willems en Ria van Beuningen met ondersteuning door Wiel van Gemert met mondharmonica zorgden voor de muzikale opluistering. De nummers die zij speelden werden uit volle borst mee gezongen. Ook de vrijwilligers waren weer op hun best met de verzorging van de inwendige mens.

Hopelijk tot ziens,
Namens de gastvrouwen en chauffeurs

 

Openingstijden
Woendag van 9.30 uur – 12.00 uur
Donderdag van 14.00 – 16.30 uur

Locatie: De Pastorie, Julianastraat 7, Ewijk
Website: seniorenewijk.nl