Schippers optiek nieuwe stijl

BEUNINGEN, 23 februari 2013Oog- en Hoorzorg vernieuwd en uitgebreid.

BEUNINGEN, 23 februari 2013

Oog- en Hoorzorg vernieuwd en uitgebreid.

Schippers Optiek oogt wellicht als een willekeurige optiekzaak, maar niets is minder waar. Op innovatief gebied heeft zij een revolutie doorgemaakt.

Zo is er de uitbreiding van Schippers Optometrie – Total Eye Support®: een samenwerking met huisartsen en oogartsen ter bevordering van preventieve oogzorg. Daarnaast Schippers Audicien die, na verbouwing, een compleet nieuwe audiologische afdeling heeft met geluidsdichte ruimte. De laatste innovatieve meetapparatuur die aan alle huidige kwaliteitseisen voldoet zorgt dat u uit de meest optimale gehoorapparaten kunt kiezen.

Waar Schippers Optiek normaliter bekend om staat is brillen en contactlenzen. Echter Schippers Optiek bestaat uit drie peilers die dit bedrijf dan ook zo uniek maakt. Elke afdeling heeft erkende gediplomeerde specialisten en laatste innovatieve apparatuur die uniek is voor deze regio.

Nieuwe huisstijl
“We vinden dat we de consument meer moeten laten zien wat de uitgebreide mogelijkheden zijn die dit bedrijf te bieden heeft”, aldus Sil Schippers. “Schippers Optiek heeft om daar mee te beginnen voor een nieuwe, in moderner jasje gestoken, huisstijl gekozen. Ook de twee andere afdelingen zijn hier herkenbaar in opgenomen.”

Schippers Optiek
Dynamische kijk op mode en trends

Naast deze specialiteiten is en blijft Schippers Optiek natuurlijk een bedrijf waar u brillen en lenzen kunt aanschaffen. “Zoals u van ons gewend bent hebben we de laatste mode en trends in huis. Schippers Optiek biedt iedereen, in een prettige omgeving, persoonlijke, duurzame oplossingen en support voor problemen met het zicht. Total Eye Support, die er voor zorgt dat er een correct en preventief goed zicht geboden wordt. Eye Wellness aangevuld met een kundig advies op gebied van oog mode.”

Schippers Optiek team

213943

Naast de uitgebreide modecollectie is er ook de huiscollectie die u al heeft voor een compleetprijs, montuur en glazen enkelvoudig en varifocaal, vanaf €100,00. Het Schippers Optiek team zal u in de watten leggen bij uw bezoek, zij zullen zorgen dat u met een goed product en tevreden gevoel een volgende keer weer bij ze terug zult komen.

Sil en Han Schippers
“2013 vieren wij ons ‘feestjaar’, 17 jaar geleden zijn wij begonnen aan de Wilhelminalaan in Beuningen. Wij hebben het vertrouwen gekregen van u, hierdoor zijn wij ‘verBeuningst’. Een mooi dorp waar wij met trots onze winkel, samen met de medewerkers hun kennis en kwaliteit, in lengte der jaren willen voortzetten. In de maanden maart en april zullen er diverse acties plaatsvinden, dus kom regelmatig eens bij ons binnen en laat u verrassen.

Schippers Optiek
Uw vertrouwde Opticien
Julianaplein 29, Beuningen