Wereldwinkel Beuningen verhuisd

Foto:

BEUNINGEN, 26 februari 2013

BEUNINGEN, 26 februari 2013

 

Na de succesvolle actie in november 2012 samen met C1000 hebben bestuur en vrijwilligers van de vereniging besloten om na 20 jaar in Beuningen actief te zijn geweest, zeker door te gaan met het Wereldwinkel concept in Beuningen.

Na onderhandelingen is men erin geslaagd om een nieuwe stek te vinden in het centrum van Beuningen, nou ja, nieuw…Thorbeckeplein 43 (recht tegenover ons huidige pand) is niet geheel nieuw voor de Wereldwinkel. Ze hebben er namelijk tot 2003 al in gezeten toen ze vanuit de marktkraam een vaste stek in het centrum kregen op nummer 43.

De afgelopen is hard gewerkt om de nieuwe winkel om te toveren tot de bekende Wereldwinkel in al zijn kleuren, sfeer en inrichting. Na het klussen, verven en verhuizen opende de winkel op maandag 25 februari op de nieuwe locatie.

De feestelijke heropening van het nieuwe pand zal plaatsvinden op zaterdag 2 maart. Op die dag zijn er weer leuke acties gepland om het winkelende publiek te trakteren op lekkere fairtrade-chocoladecake, voor de eerste 100 bezoekers is er een leuk presentje en burgemeester Carol van Eert zal tussen 14:00 en 15:00 de winkel officieel heropenen.

De Wereldwinkel Beuningen nodigt u uit. Kom kijken en sfeer proeven! De winkel is weliswaar kleiner en compacter geworden, maar zeker gezelliger en nog steeds met (h)eerlijke cadeau ’s uit vele landen; wierook, lekkere koffie/thee en chocolade en Unicef artikelen en kaarten.

Wereldwinkel Beuningen

Thorbeckeplein 43
wwbeuningen.nl