Beuningen Got Talent 2013

Foto:

BEUNINGEN, 1 maart 2013

BEUNINGEN, 1 maart 2013

 

De organisatie achter de Lentefeesten van Beuningen is alweer volop bezig met de voorbereidingen voor de Lentefeesten van 2013.

Een lustrumjaar, want de Lentefeesten zullen voor de 45ste keer gehouden worden. Iets waar ze trots op zijn en er daarom iets bijzonders van gaan maken.

“Na twee zeer succesvolle edities van Beuningse Kids Got Talent gaan we dit jaar eenmalig de leeftijdsgrens om mee te mogen doen oprekken naar 45 jaar”, vertelt de woordvoerdsters van de stichting. “Dus voor deze 45ste Lentefeesten wordt het Beuningen got Talent. En natuurlijk zijn we nergens zonder echte talenten. Daarom willen we iedereen uit de gemeente Beuningen oproepen.”

Heb jij een talent? Kun je zingen, dansen, een muziekinstrument bespelen. Of iets anders goed? Ben je tussen de 4 en 45 jaar oud?

Schrijf je dan nu in!
Je act moet op een podium passen; GEEN playback zijn; De duur van de act mag maximaal 3 minuten zijn; Je mag alleen optreden, maar ook als duo op groep.

Vooraf aan de grote dag zal er nog een workshop plaatsvinden om je optimaal voor te bereiden voor de show.

(Beuningen got Talent vindt plaats op zondag 21 april 2013, bij voldoende inschrijvingen wordt bekeken of zaterdag 20 april 2013 toegevoegd wordt om iedereen een kans te geven om op te treden. Dit wordt tijdig bekend gemaakt.)

Inschrijven
Kan tot en met 31 maart 2013.
Voor al je vragen [email protected]