Schippers Audicien

Foto:

BEUNINGEN, 2 maart 2013Oog- en Hoorzorg vernieuwd en uitgebreid.

BEUNINGEN, 2 maart 2013

Oog- en Hoorzorg vernieuwd en uitgebreid.

Schippers Optiek oogt wellicht als een willekeurige optiekzaak, maar niets is minder waar. Op innovatief gebied heeft zij een revolutie doorgemaakt.

Zo is er Schippers Audicien die, na verbouwing, een compleet nieuwe audiologische afdeling heeft met geluidsdichte ruimte. De laatste innovatieve meetapparatuur die aan alle huidige kwaliteitseisen voldoet zorgt dat u uit de meest optimale gehoorapparaten kunt kiezen.

Schippers Audicien
Dynamische kijk op hoorzorg

In deze roerige markt van de gehoorapparaten en de onzekerheid van de zorgverzekeraars is Schippers Audicien al vier jaar actief. “Wat voor ons voorzichtig begon als een extra service voor de klant in Beuningen bleek al gauw, via mond op mond reclame, tot een bloeiende praktijk uit te groeien”, zegt Sil Schippers. “Dat blijkt ook uit de uitbreiding en verbouwing die hierdoor niet kon uitblijven.”

Petra van Rijn is erkend gediplomeerd specialist en de Audicien. Jarenlange ervaring en met de juiste materialen kan zij met u bespreken wat de mogelijkheden zijn en welk hoortoestel het beste bij u past.

Met de verbouwing heeft Schippers Audicien geïnvesteerd een 100% geluidsdichte ruimte die uniek is in de regio, aangevuld met de laatste techniek en geavanceerde apparatuur om het gehoorprobleem in kaart te brengen. Naast haar specialisatie is Petra natuurlijk StAr-geregistreerd waaraan elke audicien minimaal moet voldoen.

Onlangs is de noodklok geluid door de audiciensvereniging dat de slechthorende met de nieuwe werkwijze van de verzekeringen niet geholpen is en dat hiermee zowel de kwaliteit van de hoorzorg als de voorgenomen bezuinigingen niet kunnen worden gegarandeerd. Audiciensvereniging heeft de Minister in een open brief geschreven dat de invoering van de functiegerichte aanspraak in combinatie met de forse bezuinigingen leidt tot een verschraling van de kwaliteit van hoorzorg. “Wij van Schippers Audicien, zullen met onze vernieuwing alles in het werk stellen dat u de juiste keuze en kwaliteit in combinatie met uw zorgverzekering maakt”, aldus Petra van Rijn.

Schippers Audicien
Uw vertrouwde Audicien
Julianaplein 29, Beuningen

 

Gerelateerd(e) bericht(en)
23-02-2013 Schippers optiek nieuwe stijl