Sprankel ook voor thuisverblijvende zieke kinderen

Foto:

BEUNINGEN, 4 maart 2013

BEUNINGEN, 4 maart 2013

 

Stichting Sprankel dat jaarlijks muziektheatervoorstellingen maakt voor kinderen die in ziekenhuizen verblijven gaat dit jaar voor het eerst ook twee voorstellingen verzorgen die bezocht kunnen worden door zieke kinderen die thuis verblijven.

‘Mijn Sprankeldag’
Op 1 en 2 juni 2013 wordt in samenwerking met het AMC bv uit Wijchen de ‘Mijn Sprankeldag’ georganiseerd. Op beide dagen kunnen zieke kinderen uit de regio ’s middags samen met hun gezin de voorstelling ‘Funky vs. Gipsy’ bewonderen.

Deze voorstelling vindt plaats in ’t Mozaïektheater te Wijchen. Op zaterdag 1 juni zullen er twee voorstellingen zijn: om 14.00 uur en om 19.00 uur. Op zondag 2 juni zal er een middagvoorstelling plaatsvinden. Beide (gratis) middagvoorstellingen zullen voor zieke kinderen zijn en op zaterdagavond is iedereen welkom. De avondvoorstelling kost € 7,50. Kaarten zijn via de website www.stichtingsprankel.nl te bestellen.

Hart voor Sprankel 13 april
Op het moment is de stichting druk met het organiseren van een actiedag op zaterdag 13 april 2013. Doel van deze dag is om geld op te halen om nog meer zieke kinderen te bereiken. Tussen 10.00 uur en 17.00 uur is er een sprankelend programma in de Julianapassage en op het Julianaplein in Beuningen.

Er zijn workshops voor kinderen in dans, theater en zang en de hele dag zijn er verschillende optredens en een preview van het nieuwe stuk “Funky vs. Gipsy“. Om deze dag tot een succes te maken is de stichting de komende periode op zoek naar sponsoren. Wilt u zelf sponsor worden of heeft u een goede tip,  St. Sprankel hoort het graag! U kunt mailen naar [email protected].

Oproep!
Kent u een kind dat door zijn/haar ziekte belemmerd wordt in het dagelijks leven en wilt u dat kind een fantastische dag bezorgen? Geef hem/haar dan nu op voor de gratisMijn Sprankeldag‘ via de website www.stichtingsprankel.nl.