Nu ook balletlessen bij Jeugdtheater Tierelier

Foto:

BEUNINGEN, 7 maart 2013

BEUNINGEN, 7 maart 2013

Het huidige aanbod van toneel, musical en danslessen bij Jeugdtheater Tierelier is per direct uitgebreid met balletlessen. 

 

De balletlessen worden iedere woensdagmiddag, met uitzondering van schoolvakanties en feestdagen, in het theater aan de Molenstraat 54 in Beuningen gegeven.

Iedere week krijgen de kinderen een uur lang balletles van Esther Bluyssen, een ervaren dansdocente uit Beuningen. Kinderen die zich hiervoor aanmelden worden op basis van leeftijd ingedeeld in een van de drie groepen. De minimum leeftijd om deel te kunnen nemen aan de balletlessen is 4 jaar.

Natuurlijk laten de kinderen, net zoals alle kinderen in de andere groepen bij jeugdtheater Tierelier, aan het einde van het seizoen, aan ouders, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s en andere familieleden zien wat ze geleerd hebben. Ze staan dan, mooi aangekleed, geschminkt voor het eerst volop in de schijnwerpers op het podium van ons eigen vestzaktheater. Een hele ervaring…

Wilt uw kind graag balletdansen en vindt uw kind het leuk om in de spotlights te staan? Meld hem of haar dan direct aan bij Jeugdtheater Tierelier. Aanmelden kan zowel telefonisch (024-6750939) of schriftelijk. Ook kunt u een bericht sturen naar [email protected]. Vermeld hierbij naam, adres, postcode, plaats, telefoonnummer en leeftijd. De aanmeldingen worden verwerkt in volgorde van binnenkomst.

 

Jeugdtheater Tierelier is speciaal opgericht voor de jeugd uit de gemeente Beuningen en heeft tot doel de jeugd in de leeftijd van 6 tot en met 16 jaar in contact te brengen met alle aspecten en vormen van theater. Dit doen ze in hun eigen vestzaktheater aan de Molenstraat 54 (naast de molen) in Beuningen.