Hardloopwinkel van de toekomst geopend

NIJMEGEN, 8 maart 2013

NIJMEGEN, 8 maart 2013

ADVERTENTIE

Op de laatste dag van februari is de Nijmeegse Runnersworld-vestiging geopend voor het publiek.

De winkel meet maar liefst zeshonderd vierkante meter, verdeeld over twee verdiepingen. De grootte van de winkel zorgt ervoor dat er voldoende ruimte is voor een groot assortiment hardloopproducten van alle A-merken. Via een loopbaan met videoapparatuur en een loopband met 3D-voetsensoren vinden bezoekers de schoen die het best past bij hun loopstijl.

Gezondheidswinkel
Uniek is dat het filiaal is voorzien van een gezondheidswinkel van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN). Hier bieden studenten gratis advies over allerlei zaken rondom een gezonde levensstijl en voeding. Ook vinden bezoekers ter plekke een ‘health corner’ voor allerlei gezondheidstests, zoals een bloeddruk- en cholesterolmeting.

Eigenaar van de Nijmeegse hardloopspeciaalzaak is John Aalbers (48), bekend sporter in de regio en meervoudig winnaar van diverse hardloop- en triathlonwedstrijden. Hij is daarnaast fysiotherapeut, trainer, (personal) coach en organisator van onder meer de Nijmeegse Bruggenloop.

Aalbers zet – samen met een team van 24 mensen – zijn hardloopkennis en -ervaring in om lopers en wandelaars te helpen. Met ‘health coaches’, een fysiotherapeut en een diëtiste is alles in huis om elke soort bezoeker te helpen en te adviseren. De focus ligt daarbij altijd op een gezonde levensstijl waarin hardlopen een belangrijke rol speelt.

“Met de nieuwe vestiging zetten we echt de hardloopwinkel van de toekomst neer. Dat betekent de hoogste kwaliteit producten en een optimaal advies van onze experts op hardloopgebied”, zegt Aalbers. “Dankzij onder meer de gezondheidsbalie en de health corner bieden we een centrale plek voor alles rondom hardlopen en een gezond leefpatroon. Ik zie de Nijmeegse vestiging dan ook als een ‘next-level’ store die klaar is voor de toekomst.”

Runnersworld Nijmegen
Klein Marienburg 3 (Hoek Hertogstraat)
Nijmegen
024-848 3252
shop.runnersworld.nl
facebook.com