Hartstichting huldigt collectanten

Foto:

BEUNINGEN, 8 maart 2013

BEUNINGEN, 8 maart 2013

 

De Hartstichting heeft afgelopen week maar liefst 17 vrijwilligers gehuldigd. Zij collecteren 10, 30 of 35 jaar in Beuningen.

Reanimatie binnen 6 minuten
Het thema voor de collecteweek van 14 t/m 20 april gaat niet alleen over “Er is altijd wel iemand voor wie u collecteert“. De Hartstichting wil dit jaar ook het belang van reanimatie binnen 6 minuten en het gebruik van de AED onder de aandacht brengen.

Wethouder Geert Hendriks sprak over het belang van vrijwilligers die zich op allerlei manieren inzetten voor de samenleving. “Het is altijd fijn dat veel mensen oog voor hun omgeving hebben”, sprak hij. “Dankzij hen kunnen veel organisaties bestaan.”

Collectanten gevraagd

Naast de bestaande collectanten is de afdeling Beuningen altijd op zoek naar nieuwe collectanten. Aanmelden kan bij: Gerrie Docter, telnr. 024-6776880 of [email protected].

Op de foto wethouder Geert Hendriks en v.l.n.r.: de dames van Drumpt, Steeg, Vlijminx, Beukers, Jansen, Neelen, B. de Bruin, De Weyert, C. van Bergen, Troost, M. de Bruin, en Laura de Bruin.

Niet aanwezig zijn: Mv. Admiraal, Mv. van Bergen, Dhr. ten Hove, Mv. Nuy, Mv. A. van Stokkem. Zij krijgen de oorkonde later uitgereikt.