Opgeven voor Kunstmarkt in Ewijk

Foto:

EWIJK, 9 maart 2013De kunstmarkt vindt plaats op zondag 30 juni van 11.00 uur tot 17.00 uur in de mooie tuin tegenover verpleeghuis Waelwick. In de tuin zijn gezellige zitjes gemaakt waar het publiek kan genieten van een hapje en drankje. Ook voor de kinderen zijn er speciale activiteiten.Deelnemen?Kunstenaars uit de regio en andere delen van Nederland exposeren, demonstreren en verkopen hier eigen werk. Wilt u deelnemen aan de kunstmarkt dan kunt u op de website vriendenvanwaelwick.nl meer informatie vinden. Inschrijven kan tot uiterlijk 15 mei 2013.Het publiek kan, wandelend langs ruim 50 kramen, ongedwongen kennis- maken met een uitgebreid aanbod van o.a. schilderijen, keramiek, pasteltekeningen, aquarellen, glasobjecten en beelden. Deze gezellige kunstmarkt in Ewijk is een traditie dat alweer voor de zesde maal georganiseerd wordt door stichting “Vrienden van Waelwick” in samenwerking met de kunstcommissie. De opbrengst is bestemd voor activiteiten voor de bewoners van verpleeghuis Waelwick.Contactpersoon: Wilma LieskampTelefoon 024 – 356 0508 (na 19:00 uur)E-mail: [email protected]

EWIJK, 9 maart 2013

De kunstmarkt vindt plaats op zondag 30 juni van 11.00 uur tot 17.00 uur in de mooie tuin tegenover verpleeghuis Waelwick. In de tuin zijn gezellige zitjes gemaakt waar het publiek kan genieten van een hapje en drankje. Ook voor de kinderen zijn er speciale activiteiten.

Deelnemen?
Kunstenaars uit de regio en andere delen van Nederland exposeren, demonstreren en verkopen hier eigen werk. Wilt u deelnemen aan de kunstmarkt dan kunt u op de website vriendenvanwaelwick.nl meer informatie vinden. Inschrijven kan tot uiterlijk 15 mei 2013.

Het publiek kan, wandelend langs ruim 50 kramen, ongedwongen kennis- maken met een uitgebreid aanbod van o.a. schilderijen, keramiek, pasteltekeningen, aquarellen, glasobjecten en beelden. Deze gezellige¬†kunstmarkt in Ewijk is een traditie dat alweer voor de zesde maal georganiseerd wordt door stichting “Vrienden van Waelwick” in samenwerking met de kunstcommissie. De opbrengst is bestemd voor activiteiten voor de bewoners van verpleeghuis Waelwick.

Contactpersoon: Wilma Lieskamp
Telefoon 024 – 356 0508 (na 19:00 uur)
E-mail: [email protected]gmail.com