Schippers Optometrie – Total Eye Support®

Foto:

BEUNINGEN, 9 maart 2013Oog- en Hoorzorg vernieuwd en uitgebreid.

BEUNINGEN, 9 maart 2013

Oog- en Hoorzorg vernieuwd en uitgebreid.

Schippers Optiek oogt wellicht als een willekeurige optiekzaak, maar niets is minder waar. Op innovatief gebied heeft zij een revolutie doorgemaakt.

Zo is er de uitbreiding van Schippers Optometrie – Total Eye Support®: een samenwerking met huisartsen en oogartsen ter bevordering van preventieve oogzorg.

Schippers Optometrie – Total Eye Suppor
Uw eerste aanspreekpunt in de oogzorg

“Voor de gezondheid van uw ogen is de optometrist het eerste aanspreekpunt”, zegt Rob brouwers. “De optometrist is makkelijk toegankelijk: u kunt er zonder verwijsbrief naar toe. Hij of zij kan u gericht adviseren of doorverwijzen naar de oogarts. Doorverwijzen gaat altijd via, of in overleg met uw huisarts.”

Speciaal voor mensen met diabetes is Schippers Optometrie een samenwerking aangegaan met de Organisatie voor Chronische Eerstelijnszorg (OCE) die een zorgprogramma hiervoor heeft ontwikkeld. Maar ook werkt zij mee aan landelijk glaucoomonderzoek in samenwerking met diverse ziekenhuizen om zo preventieve oogzorg te kunnen bieden.

Schippers Optometrie biedt iedereen in een vertrouwde omgeving, laagdrempelig, zonder verwijzing, professionele en preventieve oogzorg, ondersteunt door de nieuwste oogscans en camera’s die het oog kunnen fotograferen en in beeld brengen. Persoonlijke, duurzame oplossingen en support bij oogproblemen of voorkoming daarvan kunt u bij Schippers Optometrie verwachten. Zonder wachttijden en dicht bij huis.

Schippers Optometrie
Uw vertrouwde Optometrist
Julianaplein 29, Beuningen

Gerelateerd(e) bericht(en)
02-03-2013 Schippers Audicien
23-02-2013 Schippers optiek nieuwe stijl