Mark van de Veerdonk in Theater de Molen

Foto:

BEUNINGEN, 11 maart 2013

BEUNINGEN, 11 maart 2013

 

Op zondagavond 17 maart treedt Mark van de Veerdonk op in Theater de Molen te Beuningen met zijn voorstelling “Weltebarsten“.

De titel zegt het al. Er zal weer gelachen worden. Sterker nog, het publiek van Mark van de Veerdonk zal als vanouds worden bedolven onder een dikke laag confetti van vreemde verdraaiingen, absurde anekdotes en snelle oneliners.

Het verhaal van deze onvervalste plattelandscabaretier is uiteraard helemaal nieuw, de hoge grapdichtheid is weer Veerdonkiaans hoog. Het thema van het 13e programma van deze Brabantse cabaretier is nog niet bekend. De mafkees die het speelt inmiddels wel, ook buiten de provincie.

Het vertrekpunt van “Weltebarsten” is waarschijnlijk weer het pretentieloze buurtschapje Slabroek waar het leven nog simpel is. De nachtwinkel sluit er al om drie uur ’s middags en het volgende dorp is ruim 20 minuten verderop, per telefoon. Mocht de wereld toch nog vergaan, kom dan naar Slabroek, want daar gebeurt alles ruim 15 jaar later!

De voorstelling op zondag 17 maart a.s. begint om 20.30 uur en de entreeprijs bedraagt 16 euro. Voor reserveringen 024-6774160 tijdens kantooruren. Verdere informatie is te vinden op www.theaterdemolen.nl.

Foto: Cathrien van de Veerdonk