C1000 voert 100% tassencontrole in

Foto:

BEUNINGEN, 14 maart 2013Vanaf volgende week maandag gaat C1000 Kalkman in Beuningen over tot 100% controleren van tassen.”Wij vinden het niet prettig hiertoe te moeten besluiten”,  zegt filiaalmanager Rob Cobussen. “De laatste tijd, mede door de recessie, worden we steeds vaker geconfronteerd met winkeldieven.””Het zijn geen professionele dieven maar mensen die wanneer de gelegenheid er voor is, de boodschappen niet aan de kassiere aanbieden om af te rekenen. De toename is zo groot dat wij genoodzaakt zijn alle boodschappentassen en trolly’s te controleren op artikelen die, ‘per ongeluk of vergeten’, in de tas of trolly zijn achtergebleven.”100%”De C1000 kiest voor 100% controle zodat niemand het gevoel hoeft te krijgen dat zij er speciaal uitgepikt worden. Om de klanten niet te overvallen met de maatregel worden aanstaande vrijdag raamposters opgehangen en flyers uitgedeeld. Ook komt er een nieuwe poster met de aangepaste huisregels. De klanten doen er goed aan die even te lezen.”De tassencontrole start op maandag 18 maart 2013.

BEUNINGEN, 14 maart 2013

Vanaf volgende week maandag gaat C1000 Kalkman in Beuningen over tot 100% controleren van tassen.

“Wij vinden het niet prettig hiertoe te moeten besluiten”,¬† zegt filiaalmanager Rob Cobussen. “De laatste tijd, mede door de recessie, worden we steeds vaker geconfronteerd met winkeldieven.”

“Het zijn geen professionele dieven maar mensen die wanneer de gelegenheid er voor is, de boodschappen niet aan de kassiere aanbieden om af te rekenen. De toename is zo groot dat wij genoodzaakt zijn alle boodschappentassen en trolly’s te controleren op artikelen die, ‘per ongeluk of vergeten’, in de tas of trolly zijn achtergebleven.”

100%
“De C1000 kiest voor 100% controle zodat niemand het gevoel hoeft te krijgen dat zij er speciaal uitgepikt worden. Om de klanten niet te overvallen met de maatregel worden aanstaande vrijdag raamposters opgehangen en flyers uitgedeeld. Ook komt er een nieuwe poster met de aangepaste huisregels. De klanten doen er goed aan die even te lezen.”

De tassencontrole start op maandag 18 maart 2013.

Mag dit zomaar?
Wetgeving hierover op kvk.nl