Kleurrijke vrijwilligers gevraagd

Foto:

GEMEENTE, 14 maart 2013Het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) is een vrijwilligerscentrale die werkzaam is in de gemeente Beuningen. U kunt hier: vrijwilligerswerk zoeken, vacatures voor vrijwilligerswerk aanbieden of informatie opvragen. Op dit moment vraagt het VIP uw aandacht voor een tweetal vacatures.Vrijwilliger festivalVrijwilliger gezocht voor een alternatief pop/ activiteiten festival op de Hof van Wezel in het weekend van 24, 25 en 26 mei 2013 in Beuningen. Het is een festival wat draait op vrijwilligers.TuinmanVrijwilliger gevraagd voor onderhoud van de tuin. De vrijwilliger onderhoudt mede met de eigenaars de publiekstuin d’ Alde Coninckshof in Weurt. Dit houdt in: wieden van borders, grasmaaien, heggen knippen, paden schoonhouden en andere tuinklusjes. Kennis van planten voor het wieden van de borders is niet overbodig. Een sterk persoon die met machines kan omgaan voor het knippen van de heg. De vrijwilliger moet het fijn vinden om buiten te werken en opdrachten van de eigenaren kunnen volgen en uitvoeren.

GEMEENTE, 14 maart 2013

Het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) is een vrijwilligerscentrale die werkzaam is in de gemeente Beuningen.

U kunt hier: vrijwilligerswerk zoeken, vacatures voor vrijwilligerswerk aanbieden of informatie opvragen. Op dit moment vraagt het VIP uw aandacht voor een tweetal vacatures.

Vrijwilliger festival
Vrijwilliger gezocht voor een alternatief pop/ activiteiten festival op de Hof van Wezel in het weekend van 24, 25 en 26 mei 2013 in Beuningen. Het is een festival wat draait op vrijwilligers.

Tuinman
Vrijwilliger gevraagd voor onderhoud van de tuin. De vrijwilliger onderhoudt mede met de eigenaars de publiekstuin d’ Alde Coninckshof in Weurt. Dit houdt in: wieden van borders, grasmaaien, heggen knippen, paden schoonhouden en andere tuinklusjes. Kennis van planten voor het wieden van de borders is niet overbodig. Een sterk persoon die met machines kan omgaan voor het knippen van de heg. De vrijwilliger moet het fijn vinden om buiten te werken en opdrachten van de eigenaren kunnen volgen en uitvoeren.

Ook worden op de website diverse bestuursleden gezocht, techneuten voor het theater en nog heel veel andere leuke vacatures.

HET VIP IS OP WOENSDAG- en DONDERMIDDAG OPEN. TIJDENS DE VAKANTIE IS HET GESLOTEN. DE VACATUREBANK OP INTERNET BLIJFT ELKE DAG OPEN!!

Kijk verder op www.vrijwilligerswerkregionaal.nl/beuningen.
of telefonisch 024-6750939 en vraag naar Gerda Klijnstra of Valerie Bekkers.