De passie van Our Choice

Foto:

NIJMEGEN/WEURT, 15 maart 2013

NIJMEGEN/WEURT, 15 maart 2013

Als je de leden van Our Choice vraagt wat hun passie is, krijg je waarschijnlijk verschillende antwoorden. Maar één antwoord zou wel eens door allen gegeven kunnen worden, de passie voor zingen, de passie voor Our Choice.

Daarom is het ook zo mooi om volgende week de passie voor zingen te laten horen in de speciale uitvoering van the Passion.

Het is een eeuwenoud verhaal over lijden, verraad en macht, maar ook van liefde, opoffering en saamhorigheid. Het lijdensverhaal van Jezus in een eigentijds jasje waarvan de inhoud, de boodschap nog steeds actueel is.

Waar staan we anno 2013, waar zijn de helden, de mensen die een bijzondere daad verrichten, de mensen die trouw zijn aan anderen, de mensen die geloven. Kan het nu wel, kunnen we elkaar accepteren en naast en met elkaar leven?

Wat het koor Our Choice met u wil delen is dat ene uur waarin ze de laatste dagen van Jezus de revue laten passeren. Dat zij samen met u het verhaal beleven van ongeloof of geloof, verraad of vriendschap, alleen of samen.

Zij vertellen het met eigentijdse woorden, afgewisseld met o.a. liedjes van Blof, Marco Borsato, Paul de Leeuw maar ook uit de rock musical Jesus Christ Superstar en alles in het Nederlands.
De liedjes kent u misschien maar wat zegt de tekst u als wij met velen bij elkaar zijn en even stil zijn. Horen we allemaal dezelfde tekst maar is de inhoud, de boodschap voor iedereen anders? Wij hopen dat het voor iedereen een uitnodiging is om te komen, om mee te zingen, om te luisteren, om stil te zijn en zelf te weten wat je bij de beelden, de teksten en liedjes denkt en voelt.

The Passion van Our Choice is op:
Woensdag 20 maart 2013 om 20.00 uur
   in de Boskapel, Graafseweg 276, Nijmegen
Zondag 24 maart 2013 om 14.30 uur
   in de Andreas kerk, Kerkstraat 52, Weurt.

Gratis toegang