Pasar Malam tijdens Waelwickfestijn

Foto:

EWIJK, 15 maart 2013

EWIJK, 15 maart 2013

 

Op 2 juni 2013 is er een grote Braderie en Pasar Malam in het centrum van Ewijk.

Op de Braderie kan het publiek rondsnuffelen tussen o.a. kleding, sieraden, snuisterijen, zelfgemaakte spullen en 2e hands goed.

Op de Pasar Malam kan men genieten van alles wat met Indonesië en de Indonesische cultuur te maken heeft zoals exotische hapjes, drankjes en Indonesische muziek.

Voor kinderen is er volop vermaak met o.a. een springkussen, ballengooien, suikerspinkraam en schminken. Er zijn verschillende eettentjes en diverse bars. De middag wordt opgeluisterd door diverse dweilorkesten.

Kraamverhuur
Kramen (4 x 1 meter) zijn te huur voor tijdens de Braderie en Pasar Malam op zondag 2 juni 2013 van 11.00 tot 17.00 uur. De kosten zijn € 20,- voor de huur van een marktkraam/plaats. Het is voor het goede doel! Als u een kraam wilt huren dan kunt u  het inschrijfformulier z.s.m. maar uiterlijk 10 mei a.s. in te vullen en te verzenden. Meer info en het inschrijfformulier vindt u op de website van de organiserende stichting vriendenvanwaelwick.nl.

 

Filmpje van zondag 3 juni 2012 is te zien op de website vriendenvanwaelwick.nl.

Het Waelwickfestijn wordt georganiseerd door de stichting Vrienden van Waelwick en de opbrengst is bestemd voor activiteiten ten bate van de bewoners van verpleeghuis Waelwick, dus voor een goed doel!