Jan Linders Fonds steunt Jeugdvakantiewerk Ewijk

Foto:

EWIJK, 16 maart 2013Jan Linders supermarkten viert dit jaar zijn 50-jarig jubileum. In het kader van dit jubileum is het Jan Linders Fonds opgericht. Een zelfstandig fonds dat in 2013 al meteen 58 lokale doelen ondersteunt. Jan Linders in Ewijk zet zich in voor Jeugdvakantiewerk. Waarom dit doel? De lijfspreuk van de oprichter, de heer Jan Linders, was: ‘Houd van de mensen, dan houden de mensen van jou.’ Het zit dus in de genen van Jan Linders supermarkten om actief betrokken te zijn bij de omgeving. Aldus Jan Linders Ewijk: ‘Wij zetten ons in voor Jeugdvakantiewerk, omdat het bouwdorp ieder jaar weer een plek is in Ewijk waar mensen samen komen. En dat is belangrijk voor het dorp! Daar dragen wij dus graag ons steentje aan bij.’FondsenwervingIedere Jan Linders supermarkt zet dit jaar diverse activiteiten op om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel. De eerste activiteit is de spaaractie ’50 jaar keukengeheimen’, een verzamelalbum boordevol recepten, tips en kortingsbonnen. Tot en met 30 maart 2013 krijgen klanten bij iedere tien euro aan boodschappen een spaarzegel. Sparen gaat nog sneller met de speciale actieproducten. Bij twintig spaarzegels is de spaarkaart vol en ontvangen klanten het album. Hiervoor betalen zij slechts één euro, die Jan Linders vervolgens verdubbelt en schenkt aan het Jan Linders Fonds.Jeugdvakantiewerk EwijkJeugdvakantiewerk (JVK) Ewijk organiseert ieder jaar een bouwfeest voor kinderen, dat drie dagen duurt. Tijdens deze dagen worden er hutten gebouwd en organiseren ze spellen, workshops en een playbackshow. Op janlindersfonds.nl zijn alle 58 goede doelen terug te vinden.

EWIJK, 16 maart 2013

Jan Linders supermarkten viert dit jaar zijn 50-jarig jubileum.

In het kader van dit jubileum is het Jan Linders Fonds opgericht. Een zelfstandig fonds dat in 2013 al meteen 58 lokale doelen ondersteunt. Jan Linders in Ewijk zet zich in voor Jeugdvakantiewerk.

Waarom dit doel?
De lijfspreuk van de oprichter, de heer Jan Linders, was: ‘Houd van de mensen, dan houden de mensen van jou.’ Het zit dus in de genen van Jan Linders supermarkten om actief betrokken te zijn bij de omgeving. Aldus Jan Linders Ewijk: ‘Wij zetten ons in voor Jeugdvakantiewerk, omdat het bouwdorp ieder jaar weer een plek is in Ewijk waar mensen samen komen. En dat is belangrijk voor het dorp! Daar dragen wij dus graag ons steentje aan bij.’

Fondsenwerving
Iedere Jan Linders supermarkt zet dit jaar diverse activiteiten op om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel. De eerste activiteit is de spaaractie ‘50 jaar keukengeheimen‘, een verzamelalbum boordevol recepten, tips en kortingsbonnen. Tot en met 30 maart 2013 krijgen klanten bij iedere tien euro aan boodschappen een spaarzegel. Sparen gaat nog sneller met de speciale actieproducten. Bij twintig spaarzegels is de spaarkaart vol en ontvangen klanten het album. Hiervoor betalen zij slechts één euro, die Jan Linders vervolgens verdubbelt en schenkt aan het Jan Linders Fonds.

Jeugdvakantiewerk Ewijk
Jeugdvakantiewerk (JVK) Ewijk organiseert ieder jaar een bouwfeest voor kinderen, dat drie dagen duurt. Tijdens deze dagen worden er hutten gebouwd en organiseren ze spellen, workshops en een playbackshow. Op janlindersfonds.nl zijn alle 58 goede doelen terug te vinden.