Medische hulpmiddelen op maat

REGIO, 16 maart 2013- Orthesen- Prothesen- Elastische kousen- Loophulpmiddelen- Orthopedische SchoenenOrthopaedisch Medisch Speciaalzaak Vermolen is één van de weinigebedrijven in deze regio die deze medische hulpmiddelen op maat levert.”Wij maken o.a korsetten, brace’s, beugels, arm en been spalken, orthopedische schoenen – steunzolen op maat volgens een gipsafdruk of via een digitale computerscan”, zegt oprichter Martien Vermolen.  “Tevens stellen wij de loophulpmiddelen zoals wandelstokken, elleboog krukken en rollators vakkundig af op de behoefte van de klant.”Voor de ambulante compressie therapie werkt het bedrijf met de nieuwste hulpmiddelen om oedeem te verdrijven. Het zijn de zo genoemde kousenbanden die door middel van klitteband eenvoudig zijn aan te brengen; de Circ-Aid en Farrow Wrap artikelen.OMS Vermolen is een erkend Orthopedisch Instrumentmakerij en erkend leverancier van Therapeutische Elastische Kousen waardoor zij voldoen aan de hoge eisen met betrekking tot het maken, passen en afleveren van deze medische hulpmiddelen.10.000 ste klantIn december 2012 heeft OMS Vermolen ook het keurmerk van bewegingsvisie (zie www.bewegingsvisie.nl) behaald en in januari 2013 hebben zij hun 10.000 ste klant mogen begroeten.Ook in BeuningenOMS Vermolen heeft de hoofdvestiging aan de Vijverlaan 24 te Wijchen, wij hebben een ruime parkeergelegenheid en het NS station is op loopafstand bereikbaar. Tevens houden wij spreekuur in Nijmegen; Sanasport, CWZ Dermatologie St Annastraat en waalsprong Nijmegen Noord, Oosterhout; poli CWZ , Groesbeek, Druten, Beuningen en Oss.

REGIO, 16 maart 2013

Orthopaedisch Medisch Speciaalzaak Vermolen is één van de weinige bedrijven in deze regio die deze medische hulpmiddelen op maat levert.

“Wij maken o.a korsetten, brace’s, beugels, arm en been spalken, orthopedische schoenen – steunzolen op maat volgens een gipsafdruk of via een digitale computerscan”, zegt oprichter Martien Vermolen. “Tevens stellen wij de loophulpmiddelen zoals wandelstokken, elleboog krukken en rollators vakkundig af op de behoefte van de klant.”

Voor de ambulante compressie therapie werkt het bedrijf met de nieuwste hulpmiddelen om oedeem te verdrijven. Het zijn de zo genoemde kousenbanden die door middel van klitteband eenvoudig zijn aan te brengen; de Circ-Aid en Farrow Wrap artikelen.

OMS Vermolen is een erkend Orthopedisch Instrumentmakerij en erkend leverancier van Therapeutische Elastische Kousen waardoor zij voldoen aan de hoge eisen met betrekking tot het maken, passen en afleveren van deze medische hulpmiddelen.

10.000 ste klant
In december 2012 heeft OMS Vermolen ook het keurmerk van bewegingsvisie (zie www.bewegingsvisie.nl) behaald en in januari 2013 hebben zij hun 10.000 ste klant mogen begroeten.

Ook in Beuningen
OMS Vermolen heeft de hoofdvestiging aan de Vijverlaan 24 te Wijchen, wij hebben een ruime parkeergelegenheid en het NS station is op loopafstand bereikbaar. Tevens houden wij spreekuur in Nijmegen; Sanasport, CWZ Dermatologie St Annastraat en waalsprong Nijmegen Noord, Oosterhout; poli CWZ , Groesbeek, Druten, Beuningen en Oss.

OMS werkt uitsluitend op afspraak en op doorverwijzing van specialist of arts. Orthopaedisch Medisch Speciaalzaak Vermolen. In Beuningen er iedere 1e maandag van de maand van 9.00 – 13.00 spreekuur.

Bel voor meer informatie gerust met 024-6453165 wij staan u graag te woord.
Vriendelijke groet Martien en Henriette Vermolen – Team OMS Vermolen.

Tel: 024-64 53 165
Fax: 024-64 53 160
Email: [email protected]
omsvermolen.nl
Sima 64a
6641 NM Beuningen (fysiotherapiepraktijkbeuningen.nl)

oexzq9sb9eqngkmi2dg6jwnn5

Gerelateerd(e) bericht(en)
27-04-2012 Orthopedisch Medisch Speciaalzaak Vermolen nu ook in Beuningen

Orthesen – Prothesen – Elastische kousen – Loophulpmiddelen – Orthopedische Schoenen
vug7reoy6gg3hlruak8igr2bl