Hooggeëerd publiek, komt dat zien….

BEUNINGEN, 19 maart 2013Op vrijdagmiddag 22 maart 2013 treedt de circusgroep van de GLiMM Theaterschool op. “In de afgelopen 10 weken hebben de leerlingen van de circusgroep hard gewerkt aan hun vaardigheden op gebied van jongleren, acrobatieken en goochelen”, vertelt Gabri Wijnakker, oprichter van de theaterschool. “In hun tiende les presenteren zij wat zij hebben geleerd. Het enthousiasme van deze leerlingen is groot. Iedere vrijdagmiddag komen zij met grote gedrevenheid naar de GLiMM Theaterschool en repeteren zij onder leiding van hun circusdocent Marc Luijben.”De circuscursus is één van de cursussen van de GLiMM Theaterschool. Deze niet-commerciele organisatie uit Beuningen heeft als doel kinderen, jongeren en volwassenen in contact te brengen met diverse vormen van theater en hen vaardigheden bij te brengen op theatergebied. Dit doen zij door theaterlessen aan te bieden met zang, dans, spel en circus.ProeflesNaast de circuscursus zijn de theatergroepen van de GLiMM Theaterschool hard aan het repeteren voor hun voorstellingen die zij in mei gaan opvoeren. Hou jij ook van toneelspelen? Wil jij optreden voor publiek? Kom dan een proefles volgen in één van de groepen. Op vrijdag 22 maart 2013 kan iederen komen kijken naar de circusshow in Brede School de Fontein, Koningstraat 5k in Beuningen. Inloop: 16:30 uur. Aanvang show: 17:00 uur. De show duurt ongeveer een uur. Entree is gratis!’

BEUNINGEN, 19 maart 2013

Op vrijdagmiddag 22 maart 2013 treedt de circusgroep van de GLiMM Theaterschool op.

“In de afgelopen 10 weken hebben de leerlingen van de circusgroep hard gewerkt aan hun vaardigheden op gebied van jongleren, acrobatieken en goochelen“, vertelt Gabri Wijnakker, oprichter van de theaterschool.

“In hun tiende les presenteren zij wat zij hebben geleerd. Het enthousiasme van deze leerlingen is groot. Iedere vrijdagmiddag komen zij met grote gedrevenheid naar de GLiMM Theaterschool en repeteren zij onder leiding van hun circusdocent Marc Luijben.”

De circuscursus is één van de cursussen van de GLiMM Theaterschool. Deze niet-commerciele organisatie uit Beuningen heeft als doel kinderen, jongeren en volwassenen in contact te brengen met diverse vormen van theater en hen vaardigheden bij te brengen op theatergebied. Dit doen zij door theaterlessen aan te bieden met zang, dans, spel en circus.

Proefles
Naast de circuscursus zijn de theatergroepen van de GLiMM Theaterschool hard aan het repeteren voor hun voorstellingen die zij in mei gaan opvoeren. Hou jij ook van toneelspelen? Wil jij optreden voor publiek? Kom dan een proefles volgen in één van de groepen.

Op vrijdag 22 maart 2013 kan iederen komen kijken naar de circusshow in Brede School de Fontein, Koningstraat 5k in Beuningen.
Inloop: 16:30 uur.
Aanvang show: 17:00 uur.

De show duurt ongeveer een uur. Entree is gratis!’