Inschrijven Beuningen got Talent nog tot 1 april

BEUNINGEN, 20 maart 2013De voorbereidingen voor de Lentefeesten van 2013 zijn alweer in volle gang. Een lustrumjaar, want de Lentefeesten zullen voor de 45ste keer gehouden worden. De organisatie is daar trots op en gaat er iets bijzonders mee doen.Na twee zeer succesvolle edities van Beuningse Kids Got Talent wordt dit jaar eenmalig de leeftijdsgrens om mee te mogen doen, opgerekt naar 45 jaar. Dus voor deze 45ste Lentefeesten wordt het Beuningen got Talent.Maar Beuningen got Talent is natuurlijk nergens zonder echte talenten. Vandaar de oproep aan een ieder uit de gemeente Beuningen: Heb jij een talent? Kun je bijvoorbeeld zingen, dansen, een muziekinstrument bespelen, of kun je iets anders goed? En ben je tussen de 4 en 45 jaar oud? Schrijf je dan nu in! De act mag overal uit bestaan, zolang het maar op een podium past en het geen playbacken is. De duur van de act mag maximaal 3 minuten zijn. Je mag alleen optreden, maar ook als duo op groep. Vooraf aan de grote dag zal er nog een professionele workshop plaatsvinden om je optimaal voor te bereiden voor de show.InschrijvenJe kunt je inschrijven op www.lentefeestenbeuningen.nl t/m 31 maart 2013. Voor vragen kun je mailen naar [email protected]

BEUNINGEN, 20 maart 2013

De voorbereidingen voor de Lentefeesten van 2013 zijn alweer in volle gang.

Een lustrumjaar, want de Lentefeesten zullen voor de 45ste keer gehouden worden. De organisatie is daar trots op en gaat er iets bijzonders mee doen.

Na twee zeer succesvolle edities van Beuningse Kids Got Talent wordt dit jaar eenmalig de leeftijdsgrens om mee te mogen doen, opgerekt naar 45 jaar. Dus voor deze 45ste Lentefeesten wordt het Beuningen got Talent.

Maar Beuningen got Talent is natuurlijk nergens zonder echte talenten. Vandaar de oproep aan een ieder uit de gemeente Beuningen: Heb jij een talent? Kun je bijvoorbeeld zingen, dansen, een muziekinstrument bespelen, of kun je iets anders goed? En ben je tussen de 4 en 45 jaar oud? Schrijf je dan nu in!

De act mag overal uit bestaan, zolang het maar op een podium past en het geen playbacken is. De duur van de act mag maximaal 3 minuten zijn. Je mag alleen optreden, maar ook als duo op groep. Vooraf aan de grote dag zal er nog een professionele workshop plaatsvinden om je optimaal voor te bereiden voor de show.

Inschrijven
Je kunt je inschrijven op www.lentefeestenbeuningen.nl t/m 31 maart 2013. Voor vragen kun je mailen naar [email protected].

Winnares van BGT 012: Mireya Derksen samen met Jochem van Gelder