Kroonappels uit gemeente Beuningen bekend

Foto:

GEMEENTE, 20 maart 2013Zwembad ‘De Tuimelaar’ uit Ewijk, ‘Beuningen Buiten Bezig’ van Het Dijkmagazijn en Hospice (Bijna Thuis Huis), beide uit Beuningen zijn de Kroonappels van de gemeente Beuningen.’Beuningen Buiten Bezig’ en de Hospice waren beide automatisch door daar zij de enigen waren in hun categorie. Zwembad “De Tuimelaar” heeft het echt van de stemmen moeten hebben en heeft daarmee de Theaterlessen met zang & dans en de Circuslessen van GLiMM Theater in Beuningen achter zich gelaten.

GEMEENTE, 20 maart 2013

Zwembad ‘De Tuimelaar‘ uit Ewijk, ‘Beuningen Buiten Bezig‘ van Het Dijkmagazijn en Hospice (Bijna Thuis Huis), beide uit Beuningen zijn de Kroonappels van de gemeente Beuningen.

‘Beuningen Buiten Bezig’ en de Hospice waren beide automatisch door daar zij de enigen waren in hun categorie. Zwembad “De Tuimelaar” heeft het echt van de stemmen moeten hebben en heeft daarmee de Theaterlessen met zang & dans en de Circuslessen van GLiMM Theater in Beuningen achter zich gelaten.

De gemeentelijke winnaars brengen de komende dagen een stem uit op winnaars uit dezelfde categorie maar in een andere regio. Elk van de 20 regio’s heeft hierna een winnaar per categorie. Na een landelijke selectiedag op 16 mei blijven er 3 winnaars over die uit handen van de nieuwe Koning en Koningin het Appeltje van Oranje en 50.000 euro ontvangen.

Ter gelegenheid van de troonswisseling is het Oranje Fonds op zoek naar de mooiste sociale initiatieven van het Koninkrijk.

Afgelopen weekend hebben 142.827 stemmers uit 4.000 aanmeldingen op hun favoriete initiatieven uit eigen gemeente of eiland kunnen stemmen.

 

 

Website: kroonappels.nl