Basiscursus Politiek afgerond met diploma

Foto:

BEUNINGEN, 21 maart 2013Dinsdagavond was de zesde en tevens laatste bijeenkomst van de Basiscursus Politiek, die eens in de 4 jaar wordt gegeven.

BEUNINGEN, 21 maart 2013

Dinsdagavond was de zesde en tevens laatste bijeenkomst van de Basiscursus Politiek, die eens in de 4 jaar wordt gegeven.

Op deze laatste avond stond een excursie naar de gemeenteraad op het progamma. De cursisten woonden de raadsvergadering bij en ontvingen na afloop een bosje bloemen van burgemeester Carol van Eert.

Ook Nathalie Geldof, fysiotherapeute in Beuningen, volgde de cursus. “Ik streef ernaar om de gezondheidszorg meer op de kaart te krijgen”, zegt Nathalie.” Varierend van beweegprogramma’s voor kinderen van 4-12 door middel van beweeg- en leefstijlprogramma’s op te zetten maar ook door actief mee te doen als er een Informatie-markt voor Senioren is en plaats te nemen in de werkgroep Valpreventie Senioren.”

“Veel van deze activiteiten vinden plaats op intiatief van de gemeente beuningen en ik neem eraan deel op uitnodiging van college B&W. Om meer beleidsmatig te werk te kunnen gaan heb ik gekozen voor de cursus. Ik overweeg op dit moment om me bij een politieke partij aan te sluiten om van daaruit actief mee te kunnen werken en denken over een lange termijn beleid want de gezondheidszorg wordt ook binnen de gemeente beuningen de komende 30 jaar, een hot item en heet hangijzer. De cursus is prima springplank, en biedt in die zin mogelijkheden voor de toekomst”, aldus Nathalie

 

Nathalie neemt als eerste een bos bloemen in ontvangst