Sjors Sportief enorm succes in de gemeente Beuningen

Foto:

BEUNINGEN, 2 maart 2013Run op sportkennismakingscursussenVanaf het startschot op 6 maart om 13:00 uur was het een drukte van jewelste op de website www.sjorssportief.nl: binnen een uur waren er al 200 kinderen die zich hadden opgegeven voor hun favoriete sport. Na een week inschrijven stond de teller al op ruim 600 inschrijvingen voor de schoolsport kennismakingscursussen. Waar er vorig schooljaar slechts 60 kinderen zich inschreven, blijkt het nieuwe concept van Sjors Sportief dé manier voor kids om zich te oriënteren op het sportaanbod in onze regio. Een daverend succes dus!

BEUNINGEN, 2 maart 2013

Run op sportkennismakingscursussen

Vanaf het startschot op 6 maart om 13:00 uur was het een drukte van jewelste op de website www.sjorssportief.nl: binnen een uur waren er al 200 kinderen die zich hadden opgegeven voor hun favoriete sport.

Na een week inschrijven stond de teller al op ruim 600 inschrijvingen voor de schoolsport kennismakingscursussen. Waar er vorig schooljaar slechts 60 kinderen zich inschreven, blijkt het nieuwe concept van Sjors Sportief dé manier voor kids om zich te oriënteren op het sportaanbod in onze regio. Een daverend succes dus!

Populair
Hiphop, Kidsfit, Kickboksen, Atletiek, Skeeleren en Synchroon zwemmen hadden binnen enkele minuten gigantisch veel inschrijvingen. Tennis was de populairste cursus en TC de Linden verzorgt daarom voor ruim 50 kinderen een leuke kennismakingscursus. Maar ook Schaken, Zwemmen, Dansen, Vechtsporten, Scouting en Badminton waren populair.

Cursussen
Houd de website www.sjorssportief.nl goed in de gaten, want verenigingen bieden nog steeds nieuwe cursussen aan. Cursussen die al vol zitten hebben een wachtlijst. Bij voldoende animo mogen de kinderen die op de wachtlijst staan ook nog gewoon ‘proeven’ aan de sport van hun eerste keus. Verder zijn er nog voldoende plaatsen voor andere leuke sporten waaronder Turnen, Hockey en nog veel meer.

Geen lid worden en toch de sport leren kennen
Laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen: dat is het motto van Sjors Sportief. Gemeente Beuningen bundelt samen met de verenigingen haar krachten en het resultaat daarvan vind je in het goed gevulde Sjors Sportief schoolsportboekje. Kinderen hebben nog het hele schooljaar de mogelijkheid om zich voor zoveel sporten in te schrijven als ze willen.

Heeft u geen schoolsportboekje? Deze is tevens te downloaden op de website van sjorssportief.nl. Zit uw kind op het speciaal onderwijs? Neem dan contact op via [email protected]. Zij sturen u dan een exemplaar van het Sjorsboekje toe.