Spreekuur orthopedische hulpmiddelen verschuift ivm Pasen

Foto:

BEUNINGEN, 26 maart 2013Het maandelijkse spreekuur van Orthopaedisch Medisch Speciaalzaak Vermolen verschuift,  in verband met Pasen, van maandag 1 april naar maandag 8 april 2013.

BEUNINGEN, 26 maart 2013

Het maandelijkse spreekuur van Orthopaedisch Medisch Speciaalzaak Vermolen verschuift,  in verband met Pasen, van maandag 1 april naar maandag 8 april 2013.

“Sinds november 2012 hoeven inwoners uit de gemeente Beuningen niet meer naar Wijchen om zich hulpmiddelen aan te laten meten”, licht Nathalie Geldof het spreekuur toe.

“Vooral voor senioren is dit een uitkomst daar zij vaak al slecht ter been zijn en geen vervoer hebben. Om hier een oplossing voor te vinden heb ik eind vorig jaar met Martien Vermolen uit Wijchen gebeld en gevraagd waarom hij nog geen spreekuur in Beuningen had. Na één korte ontmoeting was de samenwerking al een feit en houden we de elke eerste maandagochtend van de maand, spreekuur in mijn praktijk in Beuningen.”

“Men begint het spreekuur in Beuningen te ontdekken”, zegt Martien Vermolen. “Datzelfde zagen we ook toen we met de spreekuren in o.a. Wijchen, Druten, Oss en Nijmegen begonnen. De vraag naar hulpmiddelen neemt met de steeds groter wordende groep senioren toe en door met het spreekuur naar de mensen toe te komen spelen we in op hun specifieke situatie. Door bij Nathalie in de praktijk het spreekuur te houden hebben we een goede combinatie Orthopedie en Fysiotherapie.”

“De korte lijnen van beide specialisaties is zeer bijzonder”, vult Nathalie aan. “Ik kan tijdens het spreekuur de cliënt met hulpvraag en na de metingen, direct fysiotherapeutisch advies en bewegingsoefeningen meegeven. Wanneer het  nodig en mogelijk is kan een fysiotherapeutische behandeling ingezet worden.”

 

Martien: “Het spreekuur is niet alleen gericht op senioren, ook andere grote doelgroepen zoals sporters spreken we aan. Bijvoorbeeld hardlopers, die kampen vaak met veel terugkerende klachten en dan kan het raadzaam zijn om eens vrijblijvend een meting te laten verrichten. Maar ook patiënten die aan het revalideren zijn na een ziekenhuisopname en bijvoorbeeld een liesbreuk hebben gehad, of een darmoperatie hebben ondergaan, kunnen bij ons terecht voor op maat gemaakte bandages en korsetten. En ook voor beweeg- en leefstijladvies om weer de conditie op te bouwen en de dingen in het alledaagse leven, de zogenaamde ADL-activiteiten, weer goed te kunnen uitvoeren.”

 

Een passend behandelplan
De samenwerking richt zich op een brede doelgroep, waarbij kwaliteit, kleinschaligheid en laagdrempeligheid centraal staan. Geïnteresseerden worden uitgenodigd om vrijblijvend een afspraak maken. Deze twee professionals met elke een eigen specialisatie, staan klaar voor advies en een passend behandelplan!

 

Tel: 024-64 53 165
Fax: 024-64 53 160
Email: [email protected]
omsvermolen.nl
Sima 64a
6641 NM Beuningen
[email protected]
fysiotherapiepraktijkbeuningen.nl