Collecteweek Fonds Gehandicaptensport

Foto:

GEMEENTE, 29 maart 2013Van 7 tot en met 13 april is het de week waar landelijk aandacht wordt gevraagd voor het Fonds Gehandicaptensport.Het Fonds wat als doel heeft om sportprojecten te financieren voor mensen met een beperking. Ook in de gemeente Beuningen wordt er gecollecteerd en is de kans groot dat bij u wordt aangebeld met het verzoek om een kleine bijdrage. Een kleine bijdrage voor een groot doel! Want sporten is gezond maar helaas niet altijd voor iedereen vanzelfsprekend. Het Fonds Gehandicaptensport doet hier daadwerkelijk wat aan. Al jaren wordt de collecte in Beuningen gecoördineerd door de korfbalclub s.v. NAS. Ook dit jaar zullen de leden van s.v. NAS samen met een groot aantal vrijwilligers haar best doen zo veel mogelijk geld op te halen. Wanneer u niet in de gelegenheid bent om iets in de bus te doen wordt uw bijdrage via giro 5855 zeer op prijs gesteld.

GEMEENTE, 29 maart 2013

Van 7 tot en met 13 april is het de week waar landelijk aandacht wordt gevraagd voor het Fonds Gehandicaptensport.

Het Fonds wat als doel heeft om sportprojecten te financieren voor mensen met een beperking. Ook in de gemeente Beuningen wordt er gecollecteerd en is de kans groot dat bij u wordt aangebeld met het verzoek om een kleine bijdrage.

Een kleine bijdrage voor een groot doel!
Want sporten is gezond maar helaas niet altijd voor iedereen vanzelfsprekend. Het Fonds Gehandicaptensport doet hier daadwerkelijk wat aan. Al jaren wordt de collecte in Beuningen gecoördineerd door de korfbalclub s.v. NAS. Ook dit jaar zullen de leden van s.v. NAS samen met een groot aantal vrijwilligers haar best doen zo veel mogelijk geld op te halen. Wanneer u niet in de gelegenheid bent om iets in de bus te doen wordt uw bijdrage via giro 5855 zeer op prijs gesteld.