Snackbarpersoneel overvallen

Foto:

BEUNINGEN, 29 maart 2013Rond middernacht zijn twee medewerkers van een snackbar aan de Houtduiflaan in Beuningen door twee onbekende personen overvallen. De slachtoffers waren op weg naar hun auto toen ze werden overvallen. Eén van hen had een op een vuurwapen gelijkend voorwerp bij zich waarmee hij dreigde. De twee gingen er met een tas vandoor. Eén van de medewerkers raakte licht gewond.Volgens de slachtoffers zouden het twee mannen zijn met een getint uiterlijk. Na het incident werd de parkeerplaats tijdelijk afgezet om sporenonderzoek te doen. Over de signalementen is op dit moment niet meer bekend. Wel weten we dat de twee daders zijn weggerend.GetuigenWas u getuige van deze overval? Of hebt u rond 24.00 uur iets bijzonders opgemerkt? Neemt u dan contact op met het overvallenteam van de politie op telefoonnummer 0900-8844. Anoniem informatie geven kan ook via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

BEUNINGEN, 29 maart 2013
Rond middernacht zijn twee medewerkers van een snackbar aan de Houtduiflaan in Beuningen door twee onbekende personen overvallen.

De slachtoffers waren op weg naar hun auto toen ze werden overvallen. Eén van hen had een op een vuurwapen gelijkend voorwerp bij zich waarmee hij dreigde. De twee gingen er met een tas vandoor.
Eén van de medewerkers raakte licht gewond.
Volgens de slachtoffers zouden het twee mannen zijn met een getint uiterlijk. Na het incident werd de parkeerplaats tijdelijk afgezet om sporenonderzoek te doen. Over de signalementen is op dit moment niet meer bekend. Wel weten we dat de twee daders zijn weggerend.

Getuigen
Was u getuige van deze overval? Of hebt u rond 24.00 uur iets bijzonders opgemerkt? Neemt u dan contact op met het overvallenteam van de politie op telefoonnummer 0900-8844. Anoniem informatie geven kan ook via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.