Kloosterhof zoekt voorzitter en een algemeen bestuurslid

WEURT, 30 maart 2013Stichting de Kloosterhof is op zoek naar een voorzitter en een algemeen bestuurslid. Beiden voor ongeveer 2 uur per week. De voorzitter richt zich vooral op vergaderingen en besprekingen in samenwerking met het secretariaat. Verder op algemene taken van het bestuur, dit geldt ook voor het algemeen bestuurslid. Voor deze laatste vacature gaat de voorkeur uit naar iemand met inzicht en kennis van exploitatie en bouwzaken. Het bestuur zoekt iemand uit de gebruikersgroep (inwoner van Weurt is noodzakelijk) van de Kloosterhof. De werkzaamheden vinden hoofdzakelijk in de avonduren plaats.

WEURT, 30 maart 2013

Stichting de Kloosterhof is op zoek naar een voorzitter en een algemeen bestuurslid.

Beiden voor ongeveer 2 uur per week. De voorzitter richt zich vooral op vergaderingen en besprekingen in samenwerking met het secretariaat. Verder op algemene taken van het bestuur, dit geldt ook voor het algemeen bestuurslid.

Voor deze laatste vacature gaat de voorkeur uit naar iemand met inzicht en kennis van exploitatie en bouwzaken. Het bestuur zoekt iemand uit de gebruikersgroep (inwoner van Weurt is noodzakelijk) van de Kloosterhof. De werkzaamheden vinden hoofdzakelijk in de avonduren plaats.

Voor meer informatie en andere leuke vacatures kunt u kijken op vrijwilligerswerkregionaal.nl/beuningen