Mislukte ramkraak bij Primera Beuningen

BEUNINGEN, 30 maart 2013Onbekenden hebben in de nacht van donderdag op vrijdag geprobeerd om met een auto via de voorzijde van de Primera, gelegen aan het Thorbeckeplein in Beuningen binnen te komen. Dit is niet gelukt. Wel ontstond de nodige schade.

BEUNINGEN, 30 maart 2013

Onbekenden hebben in de nacht van donderdag op vrijdag geprobeerd om met een auto via de voorzijde van de Primera, gelegen aan het Thorbeckeplein in Beuningen binnen te komen. Dit is niet gelukt. Wel ontstond de nodige schade.

Na de melding werd door diverse eenheden uitgekeken naar de gebruikte auto en de verdachten. Ook de politiehelikopter werd ingezet. De verdachten wisten te ontkomen. De politie gaat vandaag verder met het onderzoek. Vanmorgen is al gestart met een buurtonderzoek. Er zou mogelijk gebruik gemaakt zijn van een donkerkleurige stationwagon.

 

Getuigen

Was u getuige van deze ramkraak? Of heeft u rond 03.30 uur iets bijzonders opgemerkt? Neemt u dan contact op met het overvallenteam van de politie op telefoonnummer 0900-8844. Anoniem informatie geven kan ook via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

De Primera is onlangs uitgebreid naar het pand ernaast en gebruikte de ingang van het voormalige Electropoint. Door de schade wordt nu de oude ingang (links) gebruikt.