Carolien Borgers komt met Happy End

Foto:

BEUNINGEN, 3 april 2013Zonder massagetafel maar met een dijk van een stem, een berg aan energie en een stortvloed aan verhalen en liedjes gaat Carolien Borgers het onvermijdelijke einde te lijf; het einde van de dag, van de liefde, van een ruzie, het einde van de rij en van het moment. Samen met multi-instrumentalist Chris Grem pakt ze in dit nieuwe programma muzikaal uit.

BEUNINGEN, 3 april 2013

Zonder massagetafel maar met een dijk van een stem, een berg aan energie en een stortvloed aan verhalen en liedjes gaat Carolien Borgers het onvermijdelijke einde te lijf; het einde van de dag, van de liefde, van een ruzie, het einde van de rij en van het moment. Samen met multi-instrumentalist Chris Grem pakt ze in dit nieuwe programma muzikaal uit.

Je zou willen dat er geen eind aan komt; ‘Happy End‘ wordt het einde!

Carolien Borgers (1983) studeerde in 2005 af aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie. Ze liep stage in de rockopera ‘Ren Lenny Ren‘ van Acda en de Munnik. Na haar eerste avondvullende voorstelling “Snars” volgde haar veelgeprezen voorstelling “Makkelijk Praten”.

Datum: Zaterdag 6 april 2013
De voorstelling van Carolien Borgers begint om 20:30 uur en de entreeprijs is 16 euro. Voor reserveringen 024-6774160 tijdens kantooruren. Verdere informatie is te vinden op www.theaterdemolen.nl

 

Foto: Jeroen van Amelsvoort




Cookieinstellingen