Optreden ‘Voor Galg en Rad’ verzet

BEUNINGEN, 3 april 2013

BEUNINGEN, 3 april 2013

 

Het optreden van het damesduo ‘Voor Galg en Rad’ dat gepland was tijdens het Open Podium in Café de Zaak gaat wegens ‘prettige’ omstandigheden niet door aanstaande zaterdag.

“Alette en Marlies hebben toegezegd binnenkort alsnog een nieuw optreden in te plannen”, zegt Erik Langedijk. “Ondanks deze afzegging gaat het een geweldige avond worden. Zo komt de uit Nijmegen afkomstige Yuri de Bruin zijn laatste single ‘Dronken van geluk!’ ten gehore. Yuri is geen onbekende in de regio. Zo heeft hij onlangs opgetreden bij Beuningen on Ice en bij carnavalsvereniging ‘Het Nuchtere Kalf’ in Weurt. Deze jongeman kan moeiteloos een hele avond volzingen en de Zaak uit z’n dak laten gaan.”

 

“Ondanks zijn grote repetoire zal Yuri het podium moeten delen met de andere artiesten die op het programma staan. Daarnaast wil ik ook extra wijzen op de mogelijkheid voor optredens van spontane binnenlopers en karaoke.”, zegt Erik. “Als men alleen of met een groepje tijdens deze avond ineens persé de microfoon wilt pakken om te zingen of een mop te tappen, dan past dat in het Open Podium van de Zaak”, aldus Erik.
.

Programma van Open Podium van 6 april 2013:

* Laurens Bartels – Eline&Laurens, zang met gitaar begeleiding

* Yuri de Bruin – Nederlands, Engels en Duitstalige muziek (meer info: yuri-entertainment.nl)

* Rishal Poutsma – Humoristische zanger/entertainer uit Beuningen

* Spontane binnenlopers & karaoke

Aanvang: 21.00 uur
Adres: Van Heemstraweg 79, Beuningen
Toegang: gratis