Voorjaarsbloemen voor bezoekers Hart van Beuningen

BEUNINGEN, 2 april 2013De ondernemers in het centrum van Beuningen hebben hun klanten afgelopen zaterdag getrakteerd op een vrolijke paasactie. Bezoekers aan het centrum kregen van het Beuninger Paas-Promoteam een mooi voorjaarsplantje uitgereikt. De meeste bezoekers waren blij verrast en hadden veel waardering voor de actie van de ondernemers.

BEUNINGEN, 2 april 2013

De ondernemers in het centrum van Beuningen hebben hun klanten afgelopen zaterdag getrakteerd op een vrolijke paasactie.

Bezoekers aan het centrum kregen van het Beuninger Paas-Promoteam een mooi voorjaarsplantje uitgereikt. De meeste bezoekers waren blij verrast en hadden veel waardering voor de actie van de ondernemers.

De paasactie is de eerste in een reeks activiteiten en evenementen die de komende tijd in het centrum van Beuningen op de agenda staan. Sinds begin dit jaar wordt in het centrum reclamebelasting geheven. Met de opbrengst daarvan is onder andere een centrummanager van het bureau Urban Solutions aangesteld, die toeziet op betere samenwerking tussen de ondernemers en een professionele uitvoering van de promotie. Hierdoor heeft Beuningen straks een nog aantrekkelijker centrum, waar het voor inwoners van Beuningen maar ook bewoners uit de regio prettig winkelen is.

Hart van Beuningen
Sinds kort heeft het centrum ook een nieuwe naam aangenomen: Hart van Beuningen. Op de nieuwe website www.hartvanbeuningen.nl is binnenkort van alles te lezen over het winkelaanbod, eten en drinken, activiteiten en evenementen.

Koopzondag en Hart voor Sprankeldag
Op zondag 21 april zijn de winkels in het Hart van Beuningen geopend. Op het Julianaplein vindt dan de Hart voor Sprankeldag plaats, met allerlei optredens van de muziektheatergroep Sprankel. Kinderen kunnen zich vermaken op een springkussen, zich laten schminken of meedoen aan een dansworkshop. Doel van de Hart voor Sprankeldag is geld in te zamelen voor muziektheaterproducties voor zieke kinderen.