Feest in Beuningen op Koninginnedag

Foto:

BEUNINGEN, 6 april 2013

BEUNINGEN, 6 april 2013

Er staat weer een mooi feest op het programma in het Hart van Beuningen.

Met een kinderkleedjesmarkt door het hele centrum en allerlei leuke kinderactiviteiten op het Julianaplein doet Beuningen uitbundig mee aan de komende Koninginnedag festiviteiten.

Het hoort natuurlijk helemaal bij deze nationale feestdag op 30 april: op een kleedje in het centrum je gebruikte spulletjes verkopen, je muzikale talent tentoonspreiden of promotie maken voor bijvoorbeeld je eigen gebakken koekjes. Kinderen die een plek op de vrijmarkt willen reserveren, kunnen zich hiervoor inschrijven bij de Bruna aan het Julianaplein 28. Inschrijven kost € 2,50 per plek. Wees er snel bij!

Vanaf 10.00 uur organiseert Stichting Drieklank, onderdeel van muziekvereniging Kunst & Volharding, op het Julianaplein diverse festiviteiten. Zo zijn er een springkussen, een stormbaan, voor de allerkleinste de draaimolen en een verkoopkraam met koffie/thee, broodjes worst en soep

Tent van  K&V
Natuurlijk hoopt iedereen op mooi weer, maar toch wordt een grote partytent met statafels geplaatst. In deze tent komt een groot scherm en beamer waarop de feestelijkheden rond de inhuldiging in Amsterdam te volgen zijn.

Tussen 11.00 uur en 13.00 uur geven de slagwerkers van K&V in de tent een workshop. Belangstellenden kunnen hier aan mee doen. Tussen de activiteiten door draait een disjockey zijn muziek.

 

De kleedjesmarkt en de feestelijkheden op het Julianaplein vinden plaats van 10.00 tot 17.00 uur.