Politie zoekt getuigen van overval snackbar

Foto:

BEUNINGEN, 6 april 2013

BEUNINGEN, 6 april 2013

 

Op 30 maart werd een snackbar aan de Houtduiflaan in Beuningen overvallen.

Het onderzoek naar de overval loopt. Inmiddels zijn er meer feiten bekend waardoor de politie nogmaals een getuigenoproep doet.

Bedreiging met vuurwapen
Een 37-jarige medewerker van de snackbar vertrok op 30 maart rond 0.10 uur vanaf de snackbar aan de Houtduiflaan. Op het moment dat hij in zijn auto zat, werd het portier opengetrokken door een onbekende man en werd hij tegen zijn hoofd geslagen. De medewerker stapte uit en verdedigde zich door terug te slaan. Direct hierop verscheen een tweede man die de aangever ook sloeg en schopte.

De tweede verdachte richtte een vuurwapen, of iets wat er op leek, op de man en eiste geld. Toen ze dat niet kregen, sloegen beide overvallers op de vlucht. De politie heeft een onderzoek ingesteld en zoekt getuigen.

De signalementen van beiden:
De kleine van de twee was een man van ongeveer 1.60 meter met een gezet postuur. Hij droeg handschoenen en een bivakmuts. Verder droeg hij donkere kleding en een korte jas.

De langere man was een man van ongeveer 1.75 a 1.80 meter lang met een normaal postuur. Hij droeg ook donkere kleding en handschoenen en een bivakmuts.

Politie zoekt getuigen

De politie is op zoek naar getuigen van deze poging diefstal. Heeft u iets gezien van deze poging diefstal op de Houtduiflaan op genoemde datum en tijdstip? Neemt u dan contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem uw melding doorgeven via 0800-7000.