Lentefeesten en koopzondag op 21 april

Foto:

BEUNINGEN, 16 april 2013

BEUNINGEN, 16 april 2013

Aanstaande donderdag gaan de jaarlijkse Beuningse Lentefeesten weer van start.

Een fantastisch evenement met onder andere een spectaculaire kermis op het Asdonckterrein en vele attracties voor jong en oud. Op zondag 21 april is het dubbel genieten: de winkels in het Hart van Beuningen zijn dan open van 11.00 tot 17.00 uur.

Feestelijk programma
In het centrum van Beuningen vind je tijdens de aanstaande koopzondag een en al gezelligheid. Wie zondag komt winkelen, wordt getrakteerd op een feestelijk programma door het hele centrum. Op het hoofdpodium op het Julianaplein laten dappere bewoners van ons dorp zien wat zij in hun mars hebben tijdens Beuningen’s Got Talent.

Bezoekers kunnen zich vergapen aan het standwerkers parcours, zich laten portretteren door een karikaturist of rondsnuffelen op de braderie of op de rommelmarkt op het Thorbeckeplein. Voor kinderen is er een heuse klimmuur en zijn er allerlei andere attracties. Kortom, het is de hele dag één groot Lentefeest in het Hart van Beuningen. Het volledige programma is te vinden op www.lentefeestenbeuningen.nl

Koninginnedag
Ook de Koninginnedag met de traditionele kleedjesmarkt staat alweer voor de deur. Kinderen die een plek op de vrijmarkt willen reserveren, kunnen zich hiervoor inschrijven bij de Bruna aan het Julianaplein 28. Inschrijven kost € 2,50 per plek. Wees er snel bij!