Nationale Sportweek in Beuningen

Foto:

BEUNINGEN, 16 april 2013

BEUNINGEN, 16 april 2013

Zaterdag 20 april vindt bij NAS op sportpark Ooigraaf in Beuningen de aftrap plaats van de Beuningse Sportweek. Een week vol leuke sportclinics, demonstraties en open lessen.

Sporten is leuk, gezond en gezellig. Dat laat de gemeente Beuningen zien tijdens de Nationale Sport Week. Scholen, verenigingen en andere aanbieders van sport organiseren sportactiviteiten van 20 t/m 27 april. Op zaterdag 20 april vanaf 12.00 uur is op sportpark Ooigraaf de Beuningse opening van de sportweek.

Sportclubs, sportverenigingen, bedrijven, scholen en iedereen die maar wil laten zien hoe leuk sporten is, zet haar deuren open, geeft sportclinics, demonstraties en organiseert toernooien. Binnen de gemeente Beuningen is er een breed aanbod aan open lessen om iedereen kennis te laten maken met verschillende sporten. Wilt u precies weten wat er georganiseerd wordt?
Bekijk het [file programma.pdf]

Aftrap Beuningse Sportweek
De aftrap wordt groots aangepakt met een spelinstuif en kraampjes van verenigingen. Sportclubs en verenigingen, zoals Curves, LCB, Speijers Sports, Hockeyvereniging MHCB, VV Beuningse Boys en NAS Beuningen zullen aanwezig zijn met activiteiten en/of een stand voor informatie. Daarnaast heeft voetbalclub NEC gezorgd voor materialen om te voetballen. De kinderen kunnen verschillende activiteiten doen, zoals mikken op de stropdas of een wedstrijd spelen op het boardingveld. Iedereen van jong tot oud kan vrijblijvend aan de middag deelnemen. Kom tussen 12.00 – 16.00 uur naar sportpark Ooigraaf bij NAS Beuningen!

Gelderse Sportweek
De Gelderse Sport Federatie (GSF) organiseert ook verschillende acties tijdens de Nationale Sport Week, zoals ‘Gelderse Koningsspelen’, ‘Fitste Juf& Meester van Gelderland’ en ‘Jong & Oud bewegen samen’. Kijk op de website geldersesportweek.nl voor meer informatie over de verschillende acties van de GSF tijdens de Nationale Sport Week.

PDF SportweekBeuningenProgramma.pdf