Kom gratis buiten fitnessen op Speijers Sports Plein

BEUNINGEN, 17 april 2013

BEUNINGEN, 17 april 2013

Speijers Sports uit Beuningen start aanstaande maandag met gratis begeleidde buitentrainingen op het gelijknamige buitensportplein aan de Ooijgraaf.

In september 2012 openden wethouder Geert Hendriks, samen met hoofdsponsor Remo Speijers van sportschool Speijers Sports het nieuwe openbare fitnessplein aan de Ooigraaf in Beuningen.

De gemeente Beuningen en Standing-Strong werkten de afgelopen jaren gezamenlijk aan een gratis fitnessplein in de buitenlucht. Tussen het sportpark van de Beuningse Boys, het veld van korfbalclub NAS en de hockeyvelden van de MHC Beuningen creëerden zij een plek waar iedereen, gratis, buiten kan trainen.

“Vanaf aanstaande maandag is er iedere maandag en woensdag gratis begeleide training van 17.30 tot 18.30”, vertelt Remo. “De trainingen gaan door bij minimaal 3 deelnemers en we houden een maximum van 8 inschrijvingen aan. Inschrijven kan via  [email protected] of Facebook .”

Naast de gratis buitenlessen kan men op YouTube filmpjes met oefeningen bekijken om ze natuurlijk daarna ook op de toestellen uit te gaan voeren.

Betaalde groepslessen
Wie liever onder begeleiding traint en verzekerd wilt zijn van deelname kan zich inschrijven voor Rebel fit. “De manier van trainen om je lichaam in de in de beste conditie te brengen”, zegt Remo. “Deze vorm van trainen maakt je fitter. Elke training is anders en elke training zorgt ervoor dat je mentaal en lichamelijk op de proef wordt gesteld.”

Voor iedereen
Remo Speijers benadrukt dat het fitnessplein voor iedereen toegankelijk is. Individuele sporters maar ook groepen kunnen er gebruik van maken. De sportclubs aan de Ooijgraaf hebben er een prima locatie aan om kracht- en conditietrainingen te houden. Teams van MHC Beuningen maken er al regelmatig gebruik van. “Met het voorjaar voor de boeg wens ik de inwoners van Beuningen een sportief seizoen toe en hoop dat ze veelvuldig gebruik van het plein gaan maken”, besluit Remo.

MCH Beuningen krijgen krachttraining