Kom naar de komkommer workshop….

Foto:

EWIJK, 20 april 2013Het wordt nu echt lente!

EWIJK, 20 april 2013
Het wordt nu echt lente!

Tijd om buiten te zijn en heerlijk te genieten van lekkere salades. Salades met verse producten rechtstreeks geleverd door de teler.

“Wij zijn komkommerteler in het land van Maas en Waal en promoten sinds 2 jaar de komkommer via radio, tv, huis-aan-huisbladen, dagbladen etc.”, vertelt Hedy Willems.

“Ook op de grotere beurzen mochten wij de consument vertellen over de komkommerteelt en de veelzijdigheid van ons product. Wij gaan nog een stapje verder en willen de consument graag uitnodigen in onze kas om zelf te kunnen zien hoe mooi de teelt is. Natuurlijk moet het product ook geproefd worden! Dit kan: vanaf deze week geven we workshops komkommergerechten maken in combinatie met een rondleiding door onze kas.”

226552

“Wij hopen dat de consument op deze manier nog beter geïnformeerd wordt over het product en de teelt. Herkomst van het product wordt voor de consument steeds belangrijker. Daarom willen wij hier als teler graag aan mee werken. Heeft u interesse in een workshop van ca. 2 uur. Laat het ons weten!”

Komkommer workshop
In Ewijk verzorgen ze twee arrangementen, de basisworkshop met rondleiding en de luxe workshop inclusief boek, komkommers en ingemaakte snackkomkommers. Het minimaal aantal deelnemers is 15.

Meer informatie is te verkrijgen via [email protected]

Wij wensen iedereen een fijne komkommertijd toe!

 

Hedy Willems, echtgenote van komkommerteler Gert Willems uit Ewijk, promoot sinds de zomer van 2011 , de komkommer. Aanleiding daartoe was de uitbraak van EHEC-bacterie in mei van dat jaar. Lees het bericht van toen: “Rehabilitatie voor de komkommers!