Carmen Kooijmans winnares Beuningen Got Talent 2013

BEUNINGEN, 22 april 2013

BEUNINGEN, 22 april 2013

Met het nummer ‘I’ll be your Clown’ van Emeli Sande won Carmen Kooijmans de talentenwedstrijd tijdens de Lentefeesten in Beuningen.

De jury bestaande uit  Rob van Horssen, Mark van Loveren en burgemeester Carol van Eert hadden de lat hoog gelegd na de voorronde op zaterdag. “Ik moet even adem halen”, sprak Rob na het optreden van Carmen. “Emeli Sande werd in 2013 gekozen tot één van de tien meest belovende Europese zangeressen. En ik denk dat in 2013 in ieder geval hier in Beuningen, jij behoort tot een van de meest veelbelovende zangeressen. Dit is hoe muziek bedoelt is.” Mark van Loveren nam het woord over met: “Zuiver gezongen, van de eerste tot de laatste noot. Ook kippenvel schreef ik op en dat was niet van de kou maar elke noot was raak. Een fantastisch optreden, dankjewel.”

“Als je kiest voor een nummer van Emeli Sande dan moet je ook een klein beetje overtuigd zijn dat je dat ook kunt”, sprak de burgemeester van Beuningen de beduusde Carmen toe.  “Je hebt me meer dan overtuigd zowel met wat ze in de muziek ‘het kleine ingetogen zingen’ noemen tot die enorme uithalen. Ik was er op sommige momenten ook helemaal weg mee. Ik kon ook niets opschrijven ik heb er gewoon intens genoten. Dankjewel.”

Carmen wint een CD/DVD opname dat  beschikbaar gesteld is door Tandheelkundig Centrum Beuningen.


Carmen op de foto met de jury

En voor het optreden nog rustig tussen het publiek

Ook de jury moet even meedoen…. Mark van Loveren

Rob van Horssen

Burgemeester Carol van Eert


De organisatie van de Lentefeesten heeft al bekend gemaakt dat er volgend jaar weer een BGT zal zijn. Begin dus alvast met oefenen!
Bekijk alle foto’s op de facebook pagina van de Lentefeesten.