Ria Graven van Cadans Runner Up Penningmeester van het Jaar 2013

Foto:

BEUNINGEN – Na 4000 inzendingen en 82.000 stemmen tijdens de Bedank je Penningmeester Campagne
in sport is op 23 april ‘s avonds in de Amsterdam ArenA onder leiding
van juryvoorzitter Humberto Tan, de Penningmeester van het Jaar 2013
bekend gemaakt.Ria Graven van Synchroonzwemvereniging Cadans uit Beuningen heeft een gedeelde tweede plaats behaald en ontving een prijs van 1000 euro voor de clubkas.


Penningmeesters belangrijk voor het verenigingsleven

Penningmeester van het Jaar is een initiatief van 2Basics en wordt mogelijk gemaakt door Davilex, de Grote Clubactie en RegioBank.

De penningmeester is een zeer belangrijke spil van een vereniging, hij of zij moet beschikken over veel kennis en verantwoordelijkheidsgevoel. Het gaat dan om het zoeken naar externe inkomsten, het realiseren van sportaccommodaties en het assisteren van gezinnen met minder financiële middelen. Dit in een tijd waarin de inkomsten via sponsoring, subsidies en contributies teruglopen, met veelal stijgende kosten die daar tegenover staan.

Om deze redenen zet de organisatie de penningmeester in het zonnetje en ondersteunt zij alle penningmeesters in sport het hele jaar bij hun werk. De Penningmeester van het Jaar behelst dan ook niet alleen een verkiezing, maar ook ondersteuning gedurende de rest van het jaar. Als partner van de verkiezing biedt RegioBank Vrolijks Advies, Cadans hulp gedurende het jaar. Gerben Vrolijks, adviseur van de RegioBank in Beuningen: ‘Penningmeesters zijn onmisbare en belangrijke vrijwilligers voor het lokale verenigingsleven. RegioBank wil hun natuurlijke bondgenoot zijn.’

De top-5 poseert op het hoofdveld van Ajax, vlnr: Anneke van Zanen, Archie Nolten (namens Erwin Nanlohy), Ria Graven, Harry van de Rotten, Jan Boonacker, Lau Meulenbroeks en Humberto Tan

228160

penningmeestervanhetjaar.nl