Beuningse Muziektheatergroep Sprankel weer On Tour

BEUNINGEN, 27 april 2013

BEUNINGEN, 27 april 2013

Sprankel is een muziektheatergroep die producties maakt voor zieke kinderen. Hiermee willen zijn hun doel bereiken: een Sprankel in het oog van het zieke kind.

De groep bestaat uit elf kinderen van 11 – 13 jaar en vier jongvolwassen begeleiders. Samen hebben zij het hele jaar hard gewerkt aan hun nieuwe productie “Funky vs. Gipsy”, waarmee ze dit jaar On Tour zullen gaan.

Sprankel On Tour
Op maandag 29 april is het weer zover, Sprankel gaat voor het tweede jaar On Tour. In 2012 is Sprankel voor het eerst On Tour geweest naar het Radboud Kinderziekenhuis in Nijmegen, het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht, het LUMC in Leiden en het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam. Na dit grote succes kon een tweede Tour niet uitblijven. Om de Tour te kunnen realiseren hebben de leden het hele jaar acties gevoerd, sponsoren gezocht en optredens gegeven. Het was hard werken, maar het is ze gelukt!

Het programma
Maandag vertrekt Sprankel naar Zandvoort, waar zij de hele week zullen verblijven. Op dinsdag zullen zij optreden in Villa Pardoes, op woensdag in het LUMC Leiden en op donderdag in het Emma Kinderziekenhuis in Amsterdam. In Leiden en Amsterdam zullen de optreden opgenomen worden, zodat kinderen die er helaas niet bij kunnen zijn toch van de voorstelling kunnen genieten.

Sprankel volgen On Tour?
Tijdens de week zal Sprankel iedereen via hun facebook pagina op de hoogte houden via foto’s en verhalen. Wilt u ook op de hoogte blijven? Like dan de Facebookpagina.

Benieuwd naar Sprankel?
Op 1 juni geeft Sprankel een benefietvoorstelling waar Funkys vs. Gipsy uitgevoerd zal worden. De locatie is het Mozaïek Theater Wijchen, hier is iedereen welkom! De kaartjes zijn 7,50 euro per stuk en kunnen gereserveerd worden via [email protected] of via www.stichtingsprankel.nl