Exposeren in het Molenhuis in Beuningen

Foto:

BEUNINGEN, 1 mei 2013 – Wanneer u wilt exposeren denkt u in de eerste instantie aan een galerie. Maar dat hoeft niet. Want in het Molenhuis in Beuningen, onder auspiciën van stichting Perspectief, worden door het hele jaar heen exposities getoond, van schilderijen of incidenteel ook foto’s.

BEUNINGEN, 1 mei 2013 – Wanneer u wilt exposeren denkt u in de eerste instantie aan een galerie.

Maar dat hoeft niet. Want in het Molenhuis in Beuningen, onder auspiciën van stichting Perspectief, worden door het hele jaar heen exposities getoond, van schilderijen of incidenteel ook foto’s.

Exposeren is niet helemaal gratis, het tarief hiervoor is € 30,00 voor een periode van ongeveer 6 weken. Er wordt door stichting Perspectief gezorgd voor aankondigingen in de (lokale) pers. Het is aan te bevelen de ruimte van te voren te komen bekijken. De projectleider en twee gekwalificeerde vrijwilligers ondersteunen u met advies.

Heeft u een mooie expositie en zou u deze graag tentoon willen stellen in het Molenhuis, stuur dan een omschrijving en foto’s van uw werk naar Gerda Klijnstra, e-mail: [email protected]

Lokatie: Molenhuis
Adres: Molenstraat 54 in Beuningen
Telefoon:  024-6750939
Geopend: kantoortijden tussen 9.00 en 17.00 uur