Wisseltrofee voor meest originele match op beursvloer

REGIO, 3 mei 2013

REGIO, 3 mei 2013

Bij De Beursvloer 2012 van De maatschappelijke MeerWaarde heeft stichting Het Kruispunt Nijmegen en De Waalboog de trofee gewonnen voor meest originele match van de Beursvloer.

De de match werd half november gerealiseerd en onlangs zijn de schilderijen opgehangen.

Stichting De Maatschappelijke MeerWaarde organiseert ieder jaar een Beursvloer waar bedrijven, stichtingen en verenigingen elkaar ontmoeten. Zo’n 70 bedrijven en 60 stichtingen en verenigingen waren op de Beursvloer vertegenwoordigd om te matchen met gesloten beurzen. De Waalboog won de origineelste match met Stichting Het Kruispunt.

Stichting Het Kruispunt zocht een plaats om 150 schilderijen, geschilderd door bezoekers, op te slaan. De Waalboog heeft aangeboden de schilderijen te exposeren in de gangen van verpleeghuis Joachim en Anna.

Na afloop van de Beursvloer werd een schilderij als ‘wisseltrofee’ uitgereikt aan de origineelste match. Het toeval wil dat het schilderij dat vanaf dit jaar als wisseltrofee wordt gebruikt, ook gemaakt is door een bezoeker van stichting Het Kruispunt. Het schilderij is een jaar lang bij De Waalboog te bewonderen.

Het ‘wisseltrofee’ bij de Waalboog
De schilderijen worden ‘uitgerold’
En sieren nu de gangen van Joachim en Anna

De Maatschappelijke MeerWaarde
Stichting De Maatschappelijke MeerWaarde koppelt vragen van maatschappelijke organisaties aan wat bedrijven bereid zijn te geven, met gesloten beurzen.
Het hele jaar door kunnen vragers en aanbieders matchen via de website demaatschappelijkemeerwaarde.nl.
Een keer per jaar, op de tweede maandag van november, vindt de Beursvloer plaats.