Voetveer Beuningen – Slijk-Ewijk vaart weer

Foto:

BEUNINGEN, 4 mei 2013Fiets- en voetveer ‘H4-de Weerder’, dat vaart over de Waal tussen Beuningen en Slijk-Ewijk (gemeente Overbetuwe), is vorig weekend in de vaart gegaan.

BEUNINGEN, 4 mei 2013

Fiets- en voetveer ‘H4-de Weerder’, dat vaart over de Waal tussen Beuningen en Slijk-Ewijk (gemeente Overbetuwe), is vorig weekend in de vaart gegaan.

Ook de twee andere toeristische voetveren over de Waal, Varik-Heerewaarden en Druten-Dodewaard, varen weer.

Het nieuwe vaarseizoen staat voor de deur en de vrijwilligers van Uit®waarde zetten u met alle plezier en betrokkenheid graag weer over van Beuningen naar Slijk-Ewijk en terug. Veel dank alvast aan al deze vrijwilligers want zij maken het mogelijk dat u ook in 2013 weer geniet van het ‘Rondje Uiterwaarde.”

Voor- en najaar 2013: alleen op zaterdagen en zondagen
Van 27 april tot en met 30 juni en van 14 tot en met 29 september varen de voetveren alleen op zaterdagen en zondagen van 10.00 tot 18.00 uur. De veren varen extra op donderdag 9 en vrijdag 10 mei vanwege Hemelvaart en op maandag 20 mei vanwege Pinksteren.

Zomermaanden: Dagelijks van 1 juli t/m 8 september
De voetveren varen in de zomermaanden van zaterdag 30 juni tot en met zondag 8 september dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur.

Informatie
Uit®waarde is het bedrijf dat het veer exploiteert voor beide gemeenten. Voor de exacte vaartijden of stremmingen kijk op www.uiterwaarde.nl of http://twitter.com/#voetveren