Reparatiecafé zoekt technisch, handige vrijwilligers

Foto:

BEUNINGEN, 6 mei 2013U kent het vast wel, we hebben er allemaal mee te maken. U heeft een schemerlamp waarvan de schakelaar kapot is, een eetkamerstoel die wiebelt, of een cd speler die niet meer helemaal naar behoren werkt.Natuurlijk kunt u dit apparaat of product naar de winkel terugbrengen voor reparatie, maar vaak bent u het dan langere tijd kwijt en kan de prijs voor reparatie hoog uitvallen.Daarom wil Stichting Perspectief in de werkplaats naast het Molenhuis starten met een reparatiecafé. Inwoners van de gemeente Beuningen kunnen hier, onder begeleiding en hulp van ervaren vrijwilligers, zelf hun kapotte spullen repareren.De stichting is daarvoor op zoek naar technische vrijwilligers, die de bezoekers willen begeleiden in de werkplaats en indien gewenst de bezoeker willen helpen bij de reparatie van het apparaat of product. Natuurlijk wordt u als vrijwilliger bij het uitvoeren van deze activiteit begeleid en ondersteund door een beroepskracht van stichting Perspectief.Dus bent u in bezit van twee rechterhanden en vindt u het leuk om aan uiteenlopende apparaten of producten te werken? Werkt u graag samen met mensen? Vindt u het een uitdaging om een defect apparaat of product te repareren? Neem dan voor meer informatie contact op met Stichting Perspectief.Dat kan door te bellen naar 024-6750939 of een bericht te sturen naar [email protected]

BEUNINGEN, 6 mei 2013

U kent het vast wel, we hebben er allemaal mee te maken. U heeft een schemerlamp waarvan de schakelaar kapot is, een eetkamerstoel die wiebelt, of een cd speler die niet meer helemaal naar behoren werkt.

Natuurlijk kunt u dit apparaat of product naar de winkel terugbrengen voor reparatie, maar vaak bent u het dan langere tijd kwijt en kan de prijs voor reparatie hoog uitvallen.

Daarom wil Stichting Perspectief in de werkplaats naast het Molenhuis starten met een reparatiecafé. Inwoners van de gemeente Beuningen kunnen hier, onder begeleiding en hulp van ervaren vrijwilligers, zelf hun kapotte spullen repareren.

De stichting is daarvoor op zoek naar technische vrijwilligers, die de bezoekers willen begeleiden in de werkplaats en indien gewenst de bezoeker willen helpen bij de reparatie van het apparaat of product. Natuurlijk wordt u als vrijwilliger bij het uitvoeren van deze activiteit begeleid en ondersteund door een beroepskracht van stichting Perspectief.

Dus bent u in bezit van twee rechterhanden en vindt u het leuk om aan uiteenlopende apparaten of producten te werken? Werkt u graag samen met mensen? Vindt u het een uitdaging om een defect apparaat of product te repareren? Neem dan voor meer informatie contact op met Stichting Perspectief.

Dat kan door te bellen naar 024-6750939 of een bericht te sturen naar [email protected].