Songfestival-marathon bij WEBfm

Foto:

BEUNINGEN/MALMÖ, 6 mei 2013

BEUNINGEN/MALMÖ, 6 mei 2013

Op Hemelvaartsdag, donderdag 9 mei kunt u bij Webfm luisteren naar een speciale eurovisiesongfestival-uitzending. Tussen 12.00 u en 15.00 u komen alle nieuwe nummers van dit jaar voorbij.

Op dinsdag 14, donderdag 16 en zaterdag 18 mei knalt het eurovisiesongfestival 2013 vanuit het Zweedse Malmö de Europese huiskamers in. Haalt Nederland eindelijk weer eens de finale van de Europese liedjeskermis. Het duo ‘re-union’ deed in 2004 wat geen enkele Nederlandse act sinds die tijd gelukt is: de finale halen. Het is dus heel lang geleden!

Bij de bookmakers en de fans staat Anouk met haar inzending ‘Birds’ erg hoog. De finale halen, lijkt eindelijk weer eens een haalbare kaart. Webfm geeft u alvast de kans om kennis te maken met de concurrentie. Welke liedjes zijn favoriet? Welke landen brengen de crisis mee naar de Malmö Arena? Welke bekende artiesten doen er mee voor Duitsland en het Verenigd Koninkrijk? U komt het allemaal te weten tijdens een drie uur durende songfestival-marathon bij Webfm.

 

Webfm is te te ontvangen via de kabel Fm 93.1, in Beuningen in de ether op Fm 105.4, in Druten op Fm 105.7 en overal via www.webfm.nl.