21ste Luctor et Emergo wandelsmars

Foto:

BEUNINGEN, 7 mei 2013

BEUNINGEN, 7 mei 2013

Aanstaande zondag kan er na het Moederdagontbijt lekker gewandeld worden bij de Luctor et Emergo mars in Beuningen. Een dagje uit of alvast veel kilometers maken voor de Nijmeegse Vierdaagse, iedereen is welkom.

De route loopt dwars door de natuur van het Maas & Waal gebied, van Beuningen tot Deest en weer terug. De afstanden van de routes varieert tussen 5 en 50 kilometer. Onderweg zijn er een aantal rustpunten op een gezellig terras, hier zal wat te drinken en een versnapering te krijgen zijn.

Voor degene die veel kilometers willen maken en dus vroeg willen starten, zijn de inschrijvingen vanaf 07:00 geopend in Sportcafé de Tinnegieter. Inschrijven en starten kan tot de middag, iedereen moet voor 17:00 ook weer terug zijn om een medaille op te halen. Voor een klein bedrag kunt u de wandelmars meelopen en ontvangt u aan het einde een kleine medaille.

Mis deze mooie wandelroute niet en kom meelopen op 12 mei vanaf 07:00 in Sportcafé de Tinnegieter! Kijk voor meer informatie op www.tinnegieter.nl.

Tekst/poster: Photop.nl