Hoogste punt van De Windvang in Beuningen is bereikt

BEUNINGEN, 7 mei 2013

BEUNINGEN, 7 mei 2013

 

“De dakvloer is een tijd geleden al gelegd, maar doordat de liftschacht nu is opgemetseld is officieel het hoogste punt bereikt”, vertelt de aannemer.

“Vanaf nu gaat de afbouw van de appartementen beginnen. Parallel daaraan wordt het geveltimmerwerk voor de zinken gevelbekleding uitgevoerd. Daarna pas zal de steiger kunnen zakken en wordt het gebouw op dit markante punt in Beuningen steeds beter zichtbaar.”

Eind oktober 2012 is de bouw gestart van het appartementencomplex De Windvang in Beuningen, een ontwikkeling van Onroerend Goed Maatschappij Th.v.d. Bosch uit Boven Leeuwen. Dit kleinschalige project van 6 appartementen wordt gebouwd op de hoek van de Molenstraat en de Alexiastraat te Beuningen.

De appartementen variëren in grootte van circa 100 tot 176 m² exclusief het terras of balkon van 12m². Op de begane grond van het complex zal voor alle appartementen een eigen parkeerplaats en berging worden gerealiseerd. Het penthouse op de derde verdieping biedt de mogelijkheid voor diverse indelingen, heeft 2 eigen parkeerplaatsen en een zonnig dakterras van circa 65 m2. Het complex zal worden voorzien van een lift.

Wilt u centraal wonen in het centrum van Beuningen in een appartement met volop ruimte? Dan is complex De Windvang het overwegen waard! Er zijn nog drie appartementen beschikbaar. Koopsommen vanaf € 269.000 tot € 399.500 v.o.n..

Voor meer informatie Hans Janssen Garantiemakelaars 024 – 677 77 76.
De vlag prijkt boven het gebouw